Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Άγριο ξέσπασμα on air εναντίον πρώην συνεργάτιδας της!

Τι συνέβη;

23 Σεπτεμβρίου 2022 09:55
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Άγριο ξέσπασμα on air εναντίον πρώην συνεργάτιδας της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέχρι σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δεν μας είχε συνηθίσει να απαντάει στους ”επικριτές” της μέσα από την εκπομπή της. Φαίνεται όμως πως πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να μην κάνει το ίδιο στην περίπτωση της πρώην συνεργάτιδάς της, Ελένης Φωτοπούλου και ξέσπασε on air…Με την ευκαιρία δείτε την σπαρακτική εξομολόγηση της για τις αποβολές.

Η Ελένη Φωτοπούλου τότε είχε επιστρέψει μετά από δύο χρόνια απουσίας στην τηλεόραση και είχε πιάσει θέση στο πάνελ του ”Πολύ Μπλα Μπλα”. Από εκεί είχε σχολιάσει ουκ ολίγες φορές τη συνεργασία της και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, που όπως φαίνεται ότι δεν της είχε αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η Ελένη Φωτοπούλου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Μενεγάκη δεν την ”στήριξε” σε ένα πρόβλημα που είχε με τα ωράρια και αυτό οδήγησε σε παρασκηνιακό τσακωμό τους, που την ανάγκασε στη συνέχεια να αποχωρήσει από την εκπομπή.

ξέσπασμα ελένης μενεγάκη

”Δεν μπόρεσα να δω μεσημεριανά καθόλου, γιατί είχα δουλειές, αλλά ούτως ή άλλως και για άλλους λόγους θέλω να το αποφεύγω. Δεν θέλω άλλες συγχύσεις, μου φτάνουν όσες έχω… Από όλα αυτά που είδα σήμερα το πρωί όμως στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη ένα μου έκανε εντύπωση: Η Ελένη Φωτοπούλου. Έχει καημό;” απάντησε σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος η Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας άναυδους τους συνεργάτες της στο πάνελ.

”Ελένη μου, αν το πρόβλημα σου είναι ότι δεν τα έχουμε πει μετά από δύο χρόνια, ανοιχτή είναι η πόρτα, έλα!” είπε κοιτώντας την κάμερα. Κι απ’ ότι φαίνεται αυτός ο χειμώνας θα είναι ένας χειμώνας ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά λοιπόν την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την Ελεονώρα Μελέτη, η Μενεγάκη καλεί Φωτοπούλου…

Βέβαια αυτή η συνάντηση μάλλον δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα τεταμμένα!

”Δεν πέρασε καλά εδώ; Δεν καλοπληρωνόταν; Ποιος της είπε να φύγει;” σχολίασε η Μενεγάκη κοιτώντας τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, που διατηρούσε παλιά δεσμό με την Ελένη Φωτοπούλου.

”Στενοχωριέμαι πολύ Γρηγόρη, γιατί εσύ μου την έφερες εδώ” είπε η Ελένη και το πέταξε το ”καρφάκι” της…

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά είχε παραδεχτεί ότι πράγματι μάλωσε μαζί της! ”Αλλά αυτά συμβαίνουν στις δουλειές…” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share