Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Τους λάτρευε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η άγνωστη οικογένεια της Άντζελας Γκερέκου - Δείτε τη μητέρα και τον αδελφό της (photo)

Πάντα στο πλευρό της!

23 Σεπτεμβρίου 2022 15:03
Τους λάτρευε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η άγνωστη οικογένεια της Άντζελας Γκερέκου - Δείτε τη μητέρα και τον αδελφό της (photo)
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, με την ίδια να έχει αρκετές ασχολίες, όπως είναι η προεδρία του ΕΟΤ, ή τα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς», αλλά δεν χάνει ενίοτε την ευκαιρία να μοιραστεί προσωπικές στιγμές.

Η γνωστή ηθοποιός και άλλοτε μοντέλο και πολιτικός έχει μεν αρκετές υποχρεώσεις, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τον αδελφό της να βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της «βήμα» και να της το αποδεικνύει έμπρακτα.

Μάνα... είναι μόνο μία

Η πρώην υπουργός, μάλιστα, είχε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με τον αδελφό της, Αλέξανδρο και τη μητέρα της, Μαρία.

Ήταν από τις ελάχιστες φορές, μάλιστα, που η Αντζελα Γκερέκου δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία. «Ξεκλέβω πάντα λίγο χρόνο για να βρίσκομαι μαζί τους», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, δείχνοντας και την φοβερή ομοιότητα στο πρόσωπο με τον αδελφό της.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το κρυφό δώρο στην κόρη του μετά το θάνατό του - Δεν το ήξερε ούτε η Άντζελα Γκερέκου

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share