Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να...»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 13:48
Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με έμαθε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου, σε συνέντευξη που έδωσε στην Realnews και τη Νίκη Κώτσου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία της οικογένειας και στον Τόλη Βοσκόπουλο. Ενώ, δείτε εδώ ποιος ήταν ο πρώην σύντροφος της Άντζελας Γκερέκου.

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η έννοια της οικογένειας;

Είναι ιερός ο θεσμός αυτός για εμένα και είναι αδιαπραγμάτευτος!

Ακόμη και τα Grammy Awards τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, που το όνομά του έχει γραφτεί στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα. Τι σας έμαθε αυτός ο ανεπανάληπτος άνθρωπος;

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα στην κοινή μας πορεία είναι η βαθιά πίστη στον Θεό, που με ωθεί στο να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, αλλά και στην εσωτερική μου δύναμη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Μητέρα για δεύτερη φορά η Άντζελα Γκερέκου, 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου!

Ένα μωρό φέρνει πάντα ευτυχία, ολοκλήρωση κι ελπίδα. Σκορπίζει χαρά, γέλια, ακόμη και συγκίνηση. Και αυτό είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά η Άντζελα Γκερέκου, η οποία πλέον ανυπομονεί για τη στιγμή που το σπιτικό της θα γεμίζει ξανά με μωρουδιακά γέλια και παιχνίδια ξερκίζοντας οριστικό τον πόνο και την θλίψη που είχε ριζώσει στην ψυχή της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Άντζελα Γκερέκου πέταξε τα μαύρα και έβαλε πάλι λίγο χρώμα στη ζωή της. Μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν είναι καθώς θέλει να κάνει ένα ολικό restart στην ζωή της. Έτσι πριν λίγες μέρες, στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα πήρε μια απόφαση ζωής.

Έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχό της πλέον τον Δημήτρη Δημητρούλη, που τους τελευταίους μήνες αποτελεί τον φύλακα άγγελό της, η Άντζελα ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό YES MAGAZINE η Άντζελα Γκερέκου πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί. Ήταν το μεγάλο της όνειρο, μετά την γέννηση της μονοχοκόρης της Μαρίας.

Για λεπτομέρειες διαβάστες περισσσότερα στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα της χώρας

Μητέρα για δεύτερη φορά η Άντζελα Γκερέκου, 1 χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share