Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τα είπε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι υπερβολικά αμειβόμενος από την τηλεόραση...»

Τι αποκάλυψε;

13 Σεπτεμβρίου 2022 11:48
Τα είπε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι υπερβολικά αμειβόμενος από την τηλεόραση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Αυτός είναι ο άγνωστος σωσίας του Γιώργου Παπαδάκη - «Κάγκελο» ο παρουσιαστής

«Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ»

«Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ποιος τα διαχειρίζεται;

«Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95. Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: “Γιώργος Παπαδάκης – απαγορεύεται η είσοδος σε όλους, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, την οικογένειά μου».

Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: «Είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι...»

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά παραχώρησε συνέντευξη ο Φοίβος Παπαδάκης!

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος έκανε πριν από μερικούς μήνες το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open, μίλησε -μεταξύ άλλων- για το πώς είναι να μεγαλώνεις με το όνομα “Παπαδάκης”, ενώ αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι με 10 τηλεοράσεις.

Δείτε επίσης: Την είχε δύο χρόνια από την Μπάγια Αντωνοπούλου κι έφυγε για άλλη τύχη: Αυτό ήταν το προηγούμενο κορίτσι του Γιώργου Παπαδάκη

«Είμαι πολύ υπερήφανος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, κατ’ αρχάς επειδή είναι εξαιρετικός πατέρας και κατά δεύτερον επειδή έχει υπάρξει ο καλύτερος δάσκαλος για μένα. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου και νιώθω πολύ τυχερός.

παπαδακησ-γιωργοσ-γιοσ-φοιβοσ-26-8

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με 10 -στην κυριολεξία- τηλεοράσεις. Τα δελτία ειδήσεων ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από ένα σημείο και μετά είχα γίνει δημοσιογράφος χωρίς να το ξέρω.

Μοιάζω πολύ στον πατέρα μου. Είμαστε δυο άνθρωποι που κάνουμε παρέα, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, διότι γουστάρουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Δύσκολο πράγμα σε μια σχέση πατέρα – παιδιού, αλλά σε αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερός. Και είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι άνθρωποι, δύσκολοι περισσότερο για τους εαυτούς μας παρά για τους άλλους.

Όταν λέω ότι είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου, το εννοώ με όλη μου τη δύναμη. Και είναι ίσως η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μου αφήνει. Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι, τον άντρα που είμαι, τον φίλο που είμαι, τον σύντροφο που είμαι και ελπίζω τον δημοσιογράφο που δουλεύω καθημερινά να είμαι και να γίνω. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ένας μαχητής, ένας μάγκας με την κυριολεκτική έννοια της λέξης», ανέφερε ο Φοίβος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share