Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το βαφτιστικό της δεν είναι «Βασιλική»: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Δεν είχαμε ιδέα!

8 Σεπτεμβρίου 2022 16:52
Το βαφτιστικό της δεν είναι «Βασιλική»: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώρισε τον άντρα της και τον ερωτεύτηκε, όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Εκείνος ήταν φοιτητής στην Αμερική και η ίδια ήταν στην Γ γυμνάσιου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για σχεδόν 3 δεκαετίες πλέον και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Δείτε επίσης: Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...» (Video)

Συνήθως η Βίκυ κρατάει χαμηλό προφίλ ως αναφορά την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά σε μια συνέντευξη της είπε πως όταν γνώρισε τον αγαπημένο της είπε πως η ζωή της άλλαξε. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: ‘Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου’. Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

Βίκυ Χατζηβασιλείου κόκκινο φόρεμα
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Αν και η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό της οικογένειάς της, υπάρχει κάτι προσωπικό που οι θαυμαστές της αγνοούν.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το όνομά της προέρχεται από το «Βασιλική», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς το βαφτιστικό της παρουσιάστριας είναι «Ευρυδίκη»!

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»

Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό βόλεϊ καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 μόλις ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση αυτή, προκάλεσε θλίψη και στη Βίκυ Χατζηβασιλείου καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας εκτός από στενός της φίλος ήταν και κουμπάρος της.

Η ίδια θέλοντας να τον αποχαιρετήσει δημοσίευσε ένα άρθρο με την τραγική είδηση στον λογαριασμό της στο facebook και έγραψε:

«Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος? Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…»

Παράλληλα, για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο είχε μιλήσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share