Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...» (Video)

«Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια» τόνισε η παρουσιάστρια

16 Ιουνίου 2022 14:38
Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ πριν μερικούς μήνες και φυσικά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «Πάμε Πακέτο», το project το οποίο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το γνωρίζουν για την Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως: «Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου την «έβαλε» απέναντι από το «Παρά Πέντε»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την υπόθεση της Πάτρας: «Η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αηδίασε...»

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει σοκαριστεί. Η επικαιρότητα έχει οδηγήσει πολλούς γνωστούς Έλληνες να πάρουν θέση μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης: Πάτρα: «Σταματίνα κάτι δεν πάει καλά...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά ανοιχτά για την υπόθεση

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τα τρία παιδιά και στη λεζάντα της έγραψε: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο.

Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου!

Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά!

Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον. Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share