Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κανένας χωρισμός: Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ξανά μαζί - Τα τρυφερά φιλιά στον φωτογραφικό φακό (Video)

Δείτε το βίντεο

14 Ιουλίου 2022 09:06
Κανένας χωρισμός: Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ξανά μαζί - Τα τρυφερά φιλιά στον φωτογραφικό φακό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται πως πέρασαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ωστόσο το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η αποκάλυψη έγινε για ακόμη μία φορά από τα social media.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow και block ο ένας τον άλλον στο Instagram, γεγονός που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό στα social media και στους followers τους.

Το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της με το οποίο ούτε επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τις φήμες, ζητώντας διακριτικότητα για την προσωπική της ζωή. “Σχετικά με τα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, βδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα, οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Χθες, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε καφέ της Θεσσαλονίκης. Το γνωστό προφίλ… “Soula Glamorous”, δημοσίευσε μία φωτογραφία με το ζευγάρι να συζητά.

Το ίδιο βράδυ, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε στο Instagram ο κοινός τους φίλος και interior designer Στέφανος Μεντενζής.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Αγκαλιές και φιλιά στο πάρτι

Το ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιασμένο στο πάρτι γενεθλίων της φίλης τους Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο!

Με μία ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί. Λίγο αργότερα, η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, εξήγησε μέσα από μία δική της ανάρτηση τι έχει συμβεί.

Όπως εξήγησε στο Insta Story που ανέβασε, η γνωστή influencer έπαθε μία μικρή υπερκόπωση και έτσι αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Εκεί της χορηγήθηκαν οι απαραίτητες βιταμίνες, ενώ στο πλευρό της έχει την καλύτερη της φίλη, η οποία της κάνει παρέα στις δύσκολες αυτές στιγμές.

ιωαννα-τουνη

«Έχω ψυχοσωματικά προβλήματα...»

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες της showbiz που φημίζεται για την προσεγμένη της εμφάνιση και το στυλ, με το οποίο κάθε φορά "τραβά" τα βλέμματα και "κλέβει" τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, η εικόνα της αψεγάδιαστης, είναι κάτι που θέλει να αποτινάξει από πάνω της, καθώς απέχει από την πραγματικότητα και το έχει αποδείξει πολλές φορές τρολάροντας τον εαυτό της.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και γενικότερα βρίσκονται σε μία αγχώδη περίοδο της ζωής τους, θέλησε να μοιραστεί ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, για να δείξει πως πολλές φορές όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο και στα social media, δεν είναι πάντα όλη η αλήθεια και ο καθένας πρέπει να παλεύει για τα δικά του θέλω και να μην συγκρίνεται με κανέναν.

Μίλησε, επομένως, για την γυροειδή αλωπεκία που εμφανίστηκε λίγους μήνες πριν και, μάλιστα, παρουσίασε το ζήτημα αυτό και με φωτογραφίες που αποδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

ιωαννα-τουνη

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα υγείας της

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή.

Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας!», είπε χαρακτηριστικά η Influencer.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share