Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Δύσκολες ώρες!

16 Ιουνίου 2022 13:11
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τις διακοπές της στην Μύκονο, ωστόσο αντί να κάνει ανάρτηση από το υπέροχο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Η γνωστή Influncer είναι ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, με ορό στο χέρι της, χωρίς να αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο εισαγωγής της.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη φωτογραφία ανησύχησε τους followers της.

Εσπευσμένα στο νοκομείο η Ιωάννα Τούνη

Σπάει τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της η Ιωάννα Τούνη: «Ο καθένας τραβάει...»

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις διάσημες Eλληνίδες της showbiz που φημίζεται για την προσεγμένη της εμφάνιση και το στυλ, με το οποίο κάθε φορά "τραβά" τα βλέμματα και "κλέβει" τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, η εικόνα της αψεγάδιαστης, είναι κάτι που θέλει να αποτινάξει από πάνω της, καθώς απέχει από την πραγματικότητα και το έχει αποδείξει πολλές φορές τρολάροντας τον εαυτό της.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και γενικότερα βρίσκονται σε μία αγχώδη περίοδο της ζωής τους, θέλησε να μοιραστεί ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, για να δείξει πως πολλές φορές όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο και στα social media, δεν είναι πάντα όλη η αλήθεια και ο καθένας...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share