Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καμία Ιωάννα Τούνη: Αυτή η παίκτρια του Survivor 5 είχε «τρελάνει» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Video)

Πώς κατέληξε η σχέση τους;

23 Μαΐου 2022 14:50
Καμία Ιωάννα Τούνη: Αυτή η παίκτρια του Survivor 5 είχε «τρελάνει» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, ωστόσο στο παρελθόν είχε ζήσει ένα φλογερό ειδύλλιο με παίκτρια του Survivor 5.

Τότε μάλιστα είχε προκληθεί σάλος με τις δηλώσεις του ζευγαριού, καθώς άλλα έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος. Η σχέση τους δεν κράτησε και πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους χωρίς να υπάρξει ποτέ επανασύνδεση.

Δείτε επίσης: «Ασπίδα» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Πώς πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας...»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού!

Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με την Ελισάβετ Σπανού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχε δώσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μίλησε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του. Για τη σύντομη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού δήλωσε πως «Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν μου. Έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα».

«Δεν είμαι με την Ελισάβετ Σπανού, δεν είχαμε ποτέ σχέση», δήλωνε το μοντέλο, διαψεύδοντας τις φήμες που υπήρχαν για σχέση του με την τραγουδίστρια, αλλά και τις δηλώσεις της ίδιας και συνέχισε: «Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι, άλλα έμεινε στο πλαίσιο του φλερτ. Δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ώστε να χρεωθεί σχέση».

Ξανά «μαζί» Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ελισάβετ Σπανού - 9 χρόνια μετά τον χωρισμό τους! (Video)

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την αμηχανία στα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στο πλατό να είναι εμφανής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τηλεοπτική συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχεδόν 9 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού υπήρξαν ζευγάρι για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το 2013, ωστόσο όπως είπαν σήμερα, η σχέση τους είναι καλή. Παράλληλα, η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε δριμύτερη απ' το Survivor και μίλησε για όλα στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχετε χρόνια να τα πείτε;

Ελισάβετ Σπανού: Όχι… Είχαμε συναντηθεί στην Αράχωβα κάποια στιγμή.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πέρσι, ναι… Γενικά μιλάμε.

«Σουηδία… Ωραία» αναφώνησε με νόημα ο Γιάννης Πουλόπουλος με το πρώην ζευγάρι να χαμογελάει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;» αναρωτήθηκε, αυθορμήτως, η Κατερίνα Καινούργιου με την τραγουδίστρια να της απαντά πως εκείνη έχει καλές σχέσεις με τους πρώην της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share