Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Συγκίνηση για τη Σία Κοσιώνη: «Τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη είναι...» (Video)

Τι είπε για τα ετεροθαλή αδέλφια του γιου της;

30 Μαΐου 2022 10:52
Συγκίνηση για τη Σία Κοσιώνη: «Τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βιώνουν έναν ευτυχή κοινό βίο, έχοντας μαζί κι ένα παιδί, τον Δήμο, ο οποίος μάλιστα έχει ενσωματωθεί ιδανικά στην ευρύτερη οικογένεια με τα άλλα τρία του αδέλφια από την προηγούμενη γυναίκα της ζωής του Δημάρχου Αθηναίων.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που μας παρουσίασε και τη μητέρα της, μίλησε για αυτό το θέμα στο Glow και είπε πως νιώθει τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά του, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ακόμη περισσότερο.

Η απάντηση στην περίπτωση απόκτησης δεύτερου παιδιού

Μιλώντας, συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέει: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά.

Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Χαρές για τη Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη - Έσκασαν τα ευχάριστα για την οικογένεια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια.

Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν αρκετά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη. Να υμενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι έκλεισαν 5 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!".

Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, από τη στιγμή που η νύφη πήγαινε προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

«Ωραία που είναι η νύφη μας... που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share