Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την Miley Cyrus - Έφτασε κοντά στον θάνατο!

Κεραυνός χτύπησε την πτήση της!

24 Μαρτίου 2022 10:42
Δύσκολες ώρες για την Miley Cyrus - Έφτασε κοντά στον θάνατο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον Έλτον Τζον και την είδηση για την αναγκαστική προσγείωση που έκανε το ιδιωτικό αεροσκάφος του τρομοκρατώντας τον Βρετανό σταρ, και η 29χρονη ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) πέρασε μία παρόμοια περιπέτεια στον... αέρα!

Η Σάιρους ανέβασε ένα βίντεο στο επίσημο προφίλ της στο Instagram με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον... κεραυνό που «χτύπησε το αεροσκάφος της.

Η νεαρή τραγουδίστρια ταξίδευε για Παραγουάη και το αεροπλάνο της έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα. Όπως εξήγησε στην ανάρτησή της, όλοι οι επιβαίνοντες και η οικογένειά της είναι καλά, ενώ πόσταρε και μία φωτογραφία από το σημείο που «χτύπησε» ο κεραυνός το αεροπλάνο της.

«Στους θαυμαστές μου και σε όλους όσοι ανησυχούσαν αφού άκουσαν για την πτήση μου στην Ασουνσιόν, το αεροπλάνο μας βρέθηκε σε μια μεγάλη, απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το πλήρωμά μου, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από την αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. Σας αγαπώ», έγραψε η Μάιλι Σάιρους στο Instagram.

Κίνα: Το μοιραίο αεροπλάνο με τους 123 επιβάτες και τα 9 μέλη πληρώματος- Βίντεο σοκ από τη στιγμή της συντριβής

Σχεδόν κάθετα στο έδαφος πέφτει το αεροπλάνο τύπου Boeing 737, στο οποίο επέβαιναν 132 άτομα και το οποίο συνετρίβη σε δάσος της Κίνας.

Τη δραματική στιγμή της πτώσης φέρεται να έχει καταγράψει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και αναδημοσιεύει η Daily Mail. Όπως θα δείτε, το αεροπλάνο κάνει κάθετη «βουτιά» πριν προσκρούσει στο έδαφος και τυλιχτεί στις φλόγες.

Σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώνει την συντριβή της πτήσης MU5735 της China Eastern Airlines. Όπως αναφέρεται, το Boeing 737 έχασε επαφή πάνω από το Wuzhou κατά τη διάρκεια της εσωτερικής πτήσης Kunming - Guangzhou. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, μεταξύ των οποίων 123 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος.

Η Daily Mail, που επικαλείται πληροφορίες, αναφέρει πως το μοιραίο Boeing ήταν 737-89P και δεν ανήκε στην προβληματική σειρά των MAX, τα οποία είχαν καταγράψει διάφορες βλάβες πρόσφατα.

Ακόμη ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο που δημοσιεύουν τα διεθνή πρακτορεία είναι μερικές στιγμές μετά τη συντριβή, όπου φαίνεται ένα σύννεφο καπνού και φλόγες να βγαίνουν από το δάσος. Σε άλλο βιντεάκι φαίνονται συντρίμμια του αεροσκάφους διασκορπισμένα σε μία μεγάλη ακτίνα στο δάσος. Η εταιρεία είναι μία από τις τρεις καλύτερες της Κίνας και πραγματοποιεί πτήσεις σε 248 προορισμούς. Το μοιραίο Boeing είχε παραδοθεί στην εταιρία τον Ιούνιο του 2015 και εκτελούσε δρομολόγιο τα τελευταία 6 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share