Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ανατροπή μεγατόνων με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η αντίδρασή του μόλις έμαθε τα νέα

14 Φεβρουαρίου 2022 14:56
Ανατροπή μεγατόνων με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια τοποθέτηση, που κανείς δε θα περίμενε πριν από 40 χρόνια. Όχι μόνο έχει αποδεχθεί την Καμίλα ως σύζυγο του Καρόλου, μετά το θάνατο της Νταϊάνα, αλλά μάλιστα την υπέδειξε για τον τίτλο της επόμενης Βασίλισσας, όταν ο γιος της τη διαδεχθεί.

Ένα σημαντικό θέμα συζήτησης, που ανέκυψε από αυτή την απόφαση της Ελισάβετ, ήταν η αντίδραση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Κι αυτό, γιατί στο παρελθόν οι σχέσεις του με την Καμίλα δεν ήταν οι καλύτερες, βλέποντας μια άλλη γυναίκα να παίρνει τη θέση της μητέρας του στην καρδιά του διαδόχου του θρόνου.

Η αντίδραση του Ουίλιαμ στην ανακοίνωση της Ελισάβετ

Με τα χρόνια, όμως, ο Ουίλιαμ άρχισε να αντιμετωπίζει πιο θετικά αυτή την κατάσταση, φτάνοντας σε σημείο να συμπαθήσει αρκετά τη μητριά του. Πηγές από το παλάτι αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ και, παράλληλα, τη στηρίζει για την άνοδο στο θρόνο.

Το νερό έχει κυλήσει, με λίγα λόγια, στο αυλάκι και η αλλαγή προσέγγισης του Ουίλιαμ εξηγείται στο γεγονός, ότι η Καμίλα κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάπως έτσι, ο Πρίγκιπας και επόμενος διάδοχος αποδέχθηκε την απόφαση αυτή της Ελισάβετ, με τον Κάρολο επίσης να συγκινείται. Από την άλλη, ο Χάρι που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ δεν είχε κάποιο σχόλιο να κάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share