Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Στάζει μέλι ο Γιώργος Πατούλης για τη Μαρίνα: «Της έστειλα μήνυμα να...» (Video)

«Εναν άνθρωπο που ήσουν μαζί 35 χρόνια...»

23 Νοεμβρίου 2021 14:09
Στάζει μέλι ο Γιώργος Πατούλης για τη Μαρίνα: «Της έστειλα μήνυμα να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Γιώργο Πατούλη σε βραδινή του έξοδο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, και δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τη συμμετοχή της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη στο J2US.

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε στην ερώτηση αυτή χωρίς να προσπαθήσει να την αποφύγει, τονίζοντας μάλιστα πως: «Η κ. Μαρίνα Ματούλη ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το φιλανθρωπικό της στίγμα».

«Η κ. Πατούλη αυτό που πρέπει να παρουσιάσει είναι η ευστροφία, η εξυπνάδα και οι γνώσεις της», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος, της έστειλε μήνυμα και τη συνεχάρη για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σόου του Νίκου Κοκλώνη, ενώ σημείωσε ότι οι σχέσεις τους είναι πλέον καλύτερες. «Έναν άνθρωπο που ήσουν μαζί 35 χρόνια τον τιμάς και τον σέβεσαι και είμαι σίγουρος ότι και εκείνη θα πετύχει στον καινούριο της δρόμο».

Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους στον αέρα του J2US, ο Γιώργος Πατούλης είπε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα γινόταν γνωστό.

Ράγισε καρδιές η Μαρίνα Πατούλη: «Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από...»

Η Μαρίνα Πατούλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση της. Τα likes ήταν χιλιάδες, όπως δεκάδες ήταν και τα σχόλια θαυμασμού, αλλά και υποστήριξης.

Μπορεί η πρόεδρος της Unesco να έχει πολλές πρόβες για την εμφάνιση της στο live του J2US, ωστόσο, αυτό δεν την κρατά πίσω στο να ασχολείται με θέματα που αφορούν...Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share