Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Με λένε άσχημη και γριά» - Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη (Video)

«Δεν διστάζω να...»

18 Νοεμβρίου 2021 10:49
«Με λένε άσχημη και γριά» - Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ξέσπασε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούει, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο show του J2US.

Όλα όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη

«Το να θεωρήσουμε τσαλάκωμα το ότι δεν έχω ωραία φωνή, δεν έχω ωραία φωνή γιατί δεν έχω σκοπό να τραγουδήσω. Απλά να δείξουν κατανόηση οι τηλεθεατές για τις φωνητικές μου ικανότητες. Όταν ο σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά δεν διστάζω και να τσαλακωθω και να αγωνιστώ για τον στόχο μου. Καθόλου δεν πληγώνομαι, να πουν ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι είμαι γριά, άσχημη και αυτά, τα έχω συνηθίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη υπήρξε αρκετά αποκαλυπτική και... ακομπλεξάριστη, μιλώντας στην κάμερα για τη συμμετοχή της στο J2US, καθώς και τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη.

Κόλασε η Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία που προκάλεσε «όργια» σχολίων

Η Μαρίνα Πατούλη, πάντα εντυπωσιακή και σικάτη, φωτογραφήθηκε με θέα την Βουλιαγμένη και εντυπωσίασε τους φίλους της. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη είναι γνωστό ότι αγαπάει την πολυτέλεια και της αρέσουν οι ανέσεις. Ενώ, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προέβη η Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη και την προσωπική της ζωή

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με κόκκινο φόρεμα το οποίο είναι στολισμένο με μεγάλα αστραφτερά κουμπιά. Η ίδια θέλησε να περάσει και ένα αισιόδοξο μήνυμα στους followers της.

«Να θυμάσαι ότι ο ήλιος δε « σβήνει» ακόμη κ με το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα …!Ο ήλιος ανατέλλει κ λάμπει στη ψυχή μας ….#moodoftheday #lifequotes #loveyourself #happythoughts»

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που προκάλεσε «όργια» σχολίων

Ξαναπαντρεύεται η Μαρίνα Πατούλη; Βόμβα με τις δηλώσεις της

Βόμβες πέταξε η Μαρίνα Πατούλη για την αλλαγή του ονομάτός της αποκαλύπτοντας ότι αν είναι να αλλάξει το επώνυμό της θα το έκανε μόνο αν πρόσθετε του επόμενου συζύγου της! Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα, που μονάχα απαρατήρητη δεν περνά, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της κάθε φορά, που κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share