Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη και την προσωπική της ζωή

«Με τον Γιώργο είμαστε...»

7 Νοεμβρίου 2021 09:06
Μαρίνα Πατούλη: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη και την προσωπική της ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ειδήσεις για την προσωπική της ζωή διά στόματος Μαρίνας Πατούλη έβγαλε η εκδήλωση στο Chalet Politeia για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Καρμέλας Κατσαμένη «Το Χάδι του Αγγέλου», που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός παιδιού το οποίο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και καταφέρνει να σταθεί όρθιο στα πόδια του βρίσκοντας τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα, που μονάχα απαρατήρητη δεν περνά, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της κάθε φορά, που κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Η παρουσία της Μαρίνας Πατούλη δεν ήταν τυχαία, μια και ήταν εκείνη που παρουσίασε το βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη (η οποία στα 13 της υπήρξε και εκείνη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης), με την Ελενα Ράπτη, τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, να προλογίζει το συγγραφικό εγχείρημα.

Το βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις και κατά πόσο δύσκολο είναι να σφυρηλατηθεί μία σχέση, είτε αυτή είναι φιλική είτε ερωτική, στις μέρες μας, με τόσους πειρασμούς τριγύρω, η ίδια μας απάντησε:

«Για να διατηρηθεί μία σχέση υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι: Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρχει αγάπη ανιδιοτελής, που να εκφράζεται και από τις δύο πλευρές, δηλαδή να είναι αμφίδρομη. Όταν υπάρχει αγάπη και παράλληλα τα άτομα έχουν αξίες, έχουν αρχές και πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από την αγάπη τους, μπορεί να υπάρξει μία αρμονική σχέση.

Οι ανθρώπινες σχέσεις -ιδιαίτερα στις μέρες μας- δέχονται κρίση και βέβαια το πρόβλημα αυτό είναι πολυπαραγοντικό, από την τεχνολογία και τα social media μέχρι από ερεθίσματα που βιώνουμε με τους ανθρώπους δημιουργούν προβλήματα».

Μέσα στην κουβέντα δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε σε τι φάση είναι αυτή την περίοδο η σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, με την ίδια να μας λέει με ειλικρίνεια:

«Με τον Γιώργο είμαστε σε μία φάση εξέλιξης του διαζυγίου, όμως έχουμε μία πολύ καλή επαφή για χάρη του παιδιού μας. Θεωρώ ότι μετά από 35 χρόνια συμβίωσης θα είναι πάντα ο άνθρωπός μου και θα είμαστε πάντα οικογένεια, αλλά δεν θα είμαστε σύζυγοι. Έχουμε κρατήσει καλές σχέσεις. Φιλικές όχι. Οταν δύο άνθρωποι έχουν υπάρξει μαζί, δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι.

Μαρίνα Πατούλη

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι θα τον αγαπώ και θα είναι ο άνθρωπός μου. Θεωρώ ότι από όλη αυτήν την πορεία και την απόφασή του να αποχωρήσει ο ίδιος από την οικογένεια, και εκείνος είναι πιο συνειδητοποιημένος, με μία πιο θερμή σχέση απέναντι και σε εμένα και στο παιδί.

Τα παιδιά είναι καλά και νιώθουν ευτυχισμένα όταν βλέπουν ότι οι γονείς τους είναι ισορροπημένοι. Αυτό το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας νομίζω ότι είναι το μέγιστο όφελος για ένα παιδί, αν οι συγκυρίες φέρουν έναν χωρισμό».

Όσο για το αν νιώθει σε αυτή τη φάση της ζωής της ότι ο ρόλος της μητέρας υπερισχύει της γυναίκας, η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε στην «Espresso»: «Πάντα ο ρόλος της μάνας είναι η πρώτη προτεραιότητα και υπερισχύει όλων. Όμως, πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι είμαστε και γυναίκες. Άρα, πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να μη χάνουμε ούτε λεπτό από τη ζωή μας»!

Πηγή: espressonews.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share