Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Ποιος Αλβάρο; Νέα σχέση με παντρεμένο για την Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο!

Ποιος είναι ο ιππέας που... τη γοήτευσε;

1 Νοεμβρίου 2021 09:30
Ποιος Αλβάρο; Νέα σχέση με παντρεμένο για την Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο δεν είναι εδώ και ορισμένα χρόνια μαζί, με αρκετούς άνδρες να... έχουν χρεωθεί από τότε ως σχέσεις στην κληρονόμο, όπως ήταν για παράδειγμα ο Πρίγκιπας Χάρι.

Πριν από ορισμένα χρόνια ο διεθνής σκανδαλοθηρικός Τύπος έβριθε δημοσιευμάτων που ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γοητευτικό ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι.

Το μόνο, «μικρό» πρόβλημα που υπήρχε ήταν το ότι ο 30χρονος ιππέας ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα μάλιστα με τα «έγκυρα» ρεπορτάζ των κίτρινων φυλλάδων, η Αθηνά ήταν η αιτία του χωρισμού του Ζόρζι με τη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα του, Αναλίζα Τζιουντίνι, επιχειρηματία από τη βόρεια Ιταλία. Φυσικά, τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Αλμπέρτο Ζόρζι και Αθηνά Ωνάση

Πώς προέκυψε το «όργιο» φημών

Όλα αυτά συνέβησαν αφού ο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρα του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας Παν Τοπς. Εκεί γνώρισε την Αθηνά. Απογοητευμένη και βαθιά πληγωμένη ακόμη τότε από το επεισοδιακό διαζύγιο της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγος της, το Cornetto k..

Το αγόρασε ο Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο Βραζιλιάνος διεκδίκησε το άλογο που αγαπούσαν και οι δύο ως ζευγάρι στα δικαστήρια κι ενώ κέρδισε την πρόσβαση στα άλογα τους στο Valkenswaard της Ολλανδίας, δεν κατάφερε να αποκτήσει ξανά τον 13χρονο σήμερα Cornetto Κ. Αν και το καθαρόαιμο «μήλον της έριδος» χάρισε στον Αλμπέρτο πολύ υψηλές διεθνείς επιδόσεις, λίγους μήνες αργότερα αποφάσισε να το πουλήσει στη Βρετανίδα Αλεξάνδρα Θόρντον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλμπέρτο Ζόρζι ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από το Longines Global Champions Tour στη Νέα Υόρκη, έδωσε την αίσθηση ότι ήταν ανακουφισμένος από την πώληση ενός αλόγου που έβρισκε -κατά τα άλλα- «εκπληκτικό».

Ίσως να δεχόταν στο όνομα του αλόγου της Αθηνάς πιέσεις που τον έκαναν να χάνει τη συγκέντρωση του στο αγαπημένο του άθλημα. Κι αυτό ήταν κάτι που ο Ιταλός αθλητής ούτε επιθυμούσε, ούτε ήθελε να διαχειριστεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share