Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνελήφθη o Ανδρέας Μικρούτσικος για παλιές καταδικαστικές αποφάσεις

Συνέλαβαν και την σύντροφο του

4 Φεβρουαρίου 2021 20:04
Συνελήφθη o Ανδρέας Μικρούτσικος για παλιές καταδικαστικές αποφάσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όπως αναφέρθηκε πριν λίγη ώρα συνελήφθη στο Περιστέρι μαζί με την σύντροφο του ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα οι Αρχές συνέλαβαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί με την σύντροφο του για παλιές δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν.

Συνελήφθη ο γνωστός παρουσιαστής.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το χρονικό της σύλληψης του

Ειδικότερα συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Περιστερίου ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του Ελένη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.

Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ώρες στο σπίτι του.

Πηγή: protothema.gr

"Σπόντα" του Χάρη Βαρθακούρη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Σε αυτή την εκπομπή θα μπορείς να μιλήσεις"

Χάρης Βαρθακούρης: Την πρεμιέρα του έκανε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου η εκπομπή "Σου Κου Family" όπου και ειπώθηκαν αρκετά πράγματα στην παρέα της εκπομπής. Επίσης σημειώνεται ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη κάποια στιγμή "ξέσπασε" με το σύζυγό της.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στην παρέα του "Σου Κου Family" την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου όπου και της είπε ότι θα μιλάει ελεύθερα.

Αναζωπυρώνονται οι φήμες για την κόντρα Μικρούτσικου - Βαρθακούρη.

Χάρης Βαρθακούρης: Η "σπόντα" για τον Αντρέα Μικρούτσικο

Ειδικότερα μία από τις ενότητες της νέας εκπομπής της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη είναι τα ψυχολογικά θέματα που θα επιμελείται η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Χάρης Βαρθακούρης δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, υπονοώντας ότι στο Big brother δεν άφηνε την ίδια να μιλήσει.

Ο παρουσιαστής ανέφερε για την συμμετοχή της Ελπίδας στην εκπομπή: «Να πούμε όμως ότι η Ελπίδα σε αυτήν την εκπομπή θα μιλάει, θα ακούγεται και θα συμμετέχει και δεν θα χρειάζεται να με κοιτάξει 50 φορές για να της πω πες μια κουβεντούλα γιατί…» Όταν η Αντελίνα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελπίδα απάντησε ότι δεν είναι θέμα δικό του αλλά ότι η ροή είναι γρήγορη και κάποιοι της έλεγαν αν τελικά έχει φωνή και μιλάει.

Όπως φαίνεται ο Χάρης Βαρθακούρης διατηρεί την απορία του αν υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share