Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Περιστέρι: Συνελήφθη πασίγνωστος παρουσιαστής και η σύντροφος του

Υπήρχε ένταλμα σύλληψης

4 Φεβρουαρίου 2021 19:40
Συναγερμός στο Περιστέρι: Συνελήφθη πασίγνωστος παρουσιαστής και η σύντροφος του

Περιστέρι: Συναγερμός σήμανε στο Περιστέρι όταν οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν γνωστό παρουσιαστή ο οποίος βρισκόταν μαζί με την σύντροφο του.

Επίσης ένα εφοπλιστής συνελήφθη από τις Αρχές διότι είχε οργανώσει ένα τεράστιο κορωνοπάρτι με αρκετούς καλεσμένους μετά από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής.

Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής.

Περιστέρι: Η σύλληψη του γνωστού παρουσιαστή

Ειδικότερα συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι γνωστός παρουσιαστής, που έκανε την επανεμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από ριάλιτι.

Όπως έγινε γνωστό, ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου τον σταμάτησαν με το όχημά του, στο οποίο επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι σύντροφός του.

Εντάλματα σύλληψης κατά του παρουσιαστή και της συντρόφου του

Κατά τη διασταύρωση των στοιχείων, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν πως τόσο σε βάρος του παρουσιαστή, που συνέδεσε το όνομά του πριν από χρόνια με τα ριάλιτι παιχνίδια στην τηλεόραση, όσο όμως και σε βάρος της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Ο μεν παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση, ενώ η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα μαζί του για οικονομικές παραβάσεις. Καθώς κανείς από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο που απέρρεε από την ποινή του, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν σήμερα.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για την επίθεση στην Τούμπα

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τους πυροβολισμούς έξω από την Τούμπα, οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες. Επίσης δείτε που είχαν βρεθεί οι τραυματίες από το επεισόδιο που είχε γίνει.

Συγκεκριμένα οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις των ανδρών που ευθύνονται για τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη όπου υπήρχαν και τραυματίες.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άνδρες.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Η σύλληψη των ανδρών

Ειδικότερα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οπαδοί που πρωταγωνίστησαν στο σκηνικό με τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ένας δράστης συνδέεται άμεσα με την ΠΑΕ Άρης.

Μετά από 10 ημέρες από το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς, οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, που είναι οπαδοί του Άρη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και είχε προκαλέσει σοκ στους κύκλους των φιλάθλων, καθώς βγήκαν όπλα μεταξύ οπαδών και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Η αστυνομία αναζητούσε εξ αρχής δύο άνδρες - οπαδούς των «κιτρίνων», εκ των οποίων ο ένας έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη κατά την ώρα της επίθεσης.

Οι δυο τους λοιπόν, εμφανίζονταν να βγαίνουν από αυτοκίνητο, πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονταν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο ένας εκ των δραστών έβγαλε πιστόλι. Οι δύο οπαδοί των «κιτρίνων» παραδόθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αρχές και οδηγούνται στον ανακριτή.

Συνελήφθησαν δύο άνδρες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων 2 άτομα για επίθεση με πυροβόλο όπλο σε βάρος 3 ημεδαπών». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021.

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 31-01-2021. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση των δραστών στις 23 Ιανουαρίου, όταν η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει ότι με «προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος», σημειώθηκε η «εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share