Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

"Έξαλλη" η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της: "Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό... δεν δέχομαι κουβέντα" (video)

Σοβάρεψε η κατάσταση στο πλατό του "Σου Κου Family"

30 Ιανουαρίου 2021 16:49
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ένα σοβαρό κλίμα επικράτησε στο πλατό "Σου Κου Family" όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλούσε σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες. Επίσης σημειώνεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την αποκάλυψη ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται και στον πολιτικό χώρο.

Συγκεκριμένα σήμερα έκανε πρεμιέρα το "Σου Κου Family" με παρουσιαστές τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη όπου και μίλησαν για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έξαλλη με τον σύζυγο της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η "έκρηξη" της με τον σύζυγο της

Ειδικότερα η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Σου Κου Family και μαζί με τον σύζυγός της Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γνωστό ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών και την «βροχή» καταγγελιών που έχει ξεσπάσει και στον χώρο του πολιτισμού για παρενοχλήσεις τόσο σεξουαλικού περιεχομένου όσο συμπεριφορών. Όμως, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Αντελίνα και δεν το έκρυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής σημείωσε χαρακτηριστικά στον Χάρη Βαρθακούρη – ο οποίος προείπε με χαμόγελο πως » εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό» – «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα.

Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

Δείτε το βίντεο:

"Ξεσπά" ο Απόστολος Γκλέτσος για τις καταγγελίες: "Συμβαίνει και στην πολιτική, για να δουλέψεις πρέπει να..."

Απόστολος Γκλέτσος: Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει αρκετές αποκαλύψεις από τον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί καταγγέλλουν συναδέλφους τους για άσεμνες πράξεις που έχουν δεχθεί. Επίσης μία ακόμη νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε την άσχημη εμπειρία της με έναν σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος της Στυλίδας αποκάλυψε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στον πολιτικό.

Μεγάλες οι αποκαλύψεις του γνωστού ηθοποιού.

Απόστολος Γκλέτσος: Οι αποκαλύψεις του για τις καταγγελίες

Ειδικότερα για τις καταγγελίες από γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου περί σεξουαλικής παρενόχλησης ή βίαιων συμπεριφορών από συναδέλφους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο ηθοποιός ανέφερε ότι οι θύτες δεν διστάζουν να εξευτελίσουν την προσωπικότητα των θυμάτων, πατώντας επάνω στον φόβο και στην ανάγκη τους να εργαστούν.

«Κοιμήσου μαζί μου για να δουλέψεις 2μηνο. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην πολιτική. Ξεφτίλες, που πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, απαιτούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι με αντάλλαγμα μια 2μηνη απασχόληση σε θέση εργασίας» λέει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, περιγράφοντας όσα βλέπει καθημερινά στην ενασχόληση του με την πολιτική αλλά και την Τέχνη.

Αρκετές είναι οι αποκαλύψεις του γνωστού ηθοποιού.

Παρόμοιες καταστάσεις και στην πολιτική

«Συμβαίνει και στην πολιτική, για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Με στεναχωρεί να τα παρακολουθώ όσα καταγγέλλονται αλλά από την άλλη ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα. θα μπει φρένο στην εκμετάλλευση για μερικά χρόνια. Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μην γίνονται θύματα, να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, να είμαστε δίπλα τους αν ποτέ τους συμβεί… Όσο για τους θύτες, η ξεφτίλα τους, θα είναι η τιμωρία τους», τόνισε.

«Αν δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα θα τη δεχόμουν ευχαρίστως», δηλώνει πάντως χαριτολογώντας ο Απόστολος Γκλέτσος, συνιστώντας παράλληλα να μην μπερδεύουμε το φλερτ με την εκμετάλλευση.

«Αν η γλώσσα του ηθοποιού μπει λίγο παραμέσα στη διάρκεια ενός φιλιού, ρίξ’ του μία καλαμιά να τελειώνει» λέει, σχολιάζοντας περιστατικά παρενόχλησης επί σκηνής. «Σε όσα γίνονται κοινή θέα μπορείς να αντιδράσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Το κακό είναι όσα γίνονται σε καμαρίνια ή κλειδωμένες πόρτες. Εκεί συμβαίνουν τα σοβαρά και εκείνα που η γυναίκα θα πρέπει να βρει κουράγιο να καταγγείλει. Εμένα δεν μπορεί να μου την πέσει κανένας», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share