Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Απόστολος Γκλέτσος: «Πιθανόν είμαι θετικός στον κορωνοϊό»

«Είμαι έτοιμος να χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο...»

24 Ιανουαρίου 2021 15:49
Απόστολος Γκλέτσος: «Πιθανόν είμαι θετικός στον κορωνοϊό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν αποκάλυψε πως μάλλον είναι θετικός στον κορωνοϊό. Παράλληλα, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός ότι ζητάει πριν τις ερωτικές του συνυπάρξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ναταλία μου, καταρχήν, ντροπή σου γιατί εγώ είμαι έτοιμος να χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο και συ χαμογελιέσαι τόση ώρα και δεν σε νοιάζει τίποτα! Κανονικά θα ήμασταν σήμερα εκεί ζωντανά αλλά βγήκε ένα rapid test και μου έφυγε η ψυχή. Βγήκε θετικό. Το μόνο θετικό σε όλο αυτό το αρνητικό είναι ότι δεν μου το έχει κάνει γιατρός αλλά ένας άνθρωπος. Ούτε καν νοσηλευτής. Τώρα περιμένουμε για το μοριακό».

«Δεν έχω κάποια συμπτώματα. Έχω μόνο μια ελπίδα που δεν μου το έκανε ούτε καν νοσηλευτής ή γιατρός. Σε ένα σπίτι πήγα, μου το έκαναν και καθηλώθηκα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Απόστολος Γκλέτσος: Η αντίδρασή του για την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων (Video)

Απόστολος Γκλέτσος: Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή την ανάρτησή του στα social media για τις κλειστές εκκλησίες την ημέρα των Θεοφανείων. «Η ανάγκη επικοινωνίας πολλών ανθρώπων με τον Θεό με τον πατροπαράδοτο τρόπο, είναι γι’ αυτούς αναγκαία, όπως και το ψωμί» είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

«Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Το ποστ του Γκλέτσου για την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων

Απόστολος Γκλέτσος: Σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες

«Δεν διαφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της».

«Θεωρώ ότι η ηγεσία της Εκκλησίας και γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας κορωνοϊού και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας» κατέληξε ο ίδιος. Ωστόσο ο κακός χαμός φαίνεται ότι έγινε στο Αίγιο, αφού ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος και ο Αμβρόσιος έκαναν Αγιασμό στη θάλασσα (Video)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share