Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Απόστολος Γκλέτσος is back: "Έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία"

Για όσους δεν το εμπέδωσαν!

23 Νοεμβρίου 2020 09:28
Απόστολος Γκλέτσος is back:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δήλωσή του προκάλεσε σεισμό και τώρα επανέρχεται, μιλώντας για την εμπειρία του. Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέρει πολύ καλά να ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν ο Απόστολος Γκλέτσος τάραξε τους πάντες, προκαλώντας ποικίλες και έντονες αντιδράσεις, με τη δήλωσή του στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Με αυτή τη δήλωση επανήλθε σε νέα του συνέντευξη, ως Δήμαρχος Στυλίδας πια, και εξομολογήθηκε στο Votre Beaute:«Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στη στήριξη που έλαβε από τους συμπολίτες του μετά από την προβολή της συνέντευξης και μίλησε για την αντίδραση του πατέρα του: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας και μου λέει “δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό”,

για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποιά είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν “δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν. Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος - Συναγερμός για κορωνοϊό

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με το συναγερμό να σημαίνει για τον πασίγνωστο ηθοποιό και τους φόβους να εκφράζονται μέχρι και για κορωνοϊό.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το Open, βρέθηκε προ ημερών στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις», αλλά από την Κυριακή (1/11) βρέθηκε στο νοσοκομείο, πάσχοντας από λοίμωξη του αναπνευστικού. Τα συμπτώματά του ομοιάζουν με αυτά του φονικού ιού, αλλά στα πρώτα τεστ δε βρέθηκε κάτι σχετικό.

Απόστολος Γκλέτσος κορωνοϊός

Ο Γκλέτσος, όμως, που έχει έναν ξεχασμένο αρραβώνα στο ενεργητικό του, θα εξεταστεί ξανά με μοριακό τεστ, ώστε να διασφαλιστεί πως δεν έχει κορωνοϊό. Παράλληλα, ο ίδιος επέμεινε πως ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του, παρά την πρόταση των θεραπόντων ιατρών να παραμείνει στο νοσοκομείο. Το αίτημά του, όμως, εισακούστηκε και σίγουρα μέχρι την Παρασκευή (6/11) θα παρακολουθείται έντονα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share