Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αθηνάς Ωνάση

Ξέρετε πώς τη βάφτισαν;

13 Νοεμβρίου 2020 14:16
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Αθηνάς Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για την Αθηνά Ωνάση; Σίγουρα πολλά έχουν γραφτεί για εκείνη, ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν το πραγματικό της όνομα. Πώς την βάφτισαν;

Η Αθηνά Ωνάση, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν στη Γαλλία. Είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Αυτά, ωστόσο, είναι γνωστά, μιας και τα αναφέρει το επίσημο βιογραφικό της...

Το πραγματικό όνομα που έχει η Αθηνά Ωνάση και η ζωή της

Το πατρικό της όνομα είναι Αθηνά Ρουσσέλ, το οποίο όμως άλλαξε το 2006 σε Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα, μετά το γάμο της τον Δεκέμβριο του 2005, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.

Η ίδια, παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λωζάνη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η χρυσή κληρονόμος έχει τη φοβία, ότι μπορεί να γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης ή απαγωγής.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η τελευταία επιζήσασα της δυναστείας των Ωνάσηδων, έχει μετακομίσει στο Φάλκενσβααρτ της Ολλανδίας, όπου διαθέτει μια πολυτελή φάρμα με στίβο για τα άλογά της. Όσο για το πραγματικό της όνομα;

Η Αθηνά Ωνάση έχει βαφτιστεί για την ακρίβεια Αθηνά Ελένη Ρουσσέλ! Από πού πήρε το όνομά της ωστόσο; Από την μητέρα του προγόνου της, Σωκράτη Ωνάση! Μιας και αναφερθήκαμε στην κληρονόμο, δείτε εδώ όσα είχε πει για το θάνατο της μητέρας της.

Απομονωμένη η Αθηνά Ωνάση: Ζει τραγικές ώρες

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

"Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε.

Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δε μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά". Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο νοσοκομείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share