Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Υποφέρω": Πέταξε τη... μάσκα της σκληρής η Αθηνά Ωνάση

Σπαρακτικά λόγια από τη χρυσή κληρονόμο!

13 Νοεμβρίου 2020 07:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισαν τα λόγια της Αθηνάς Ωνάση. Η κληρονόμος είχε μιλήσει για ένα αγαπημένο της πρόσωπο και είχε αναφέρει πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει στη ζωή της από αυτή την απώλεια.

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη "χρυσή κληρονόμο" σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θάνατό της-. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που ανέφεραν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η "χρυσή κληρονόμος" επαναλαμβάνει τη φράση "Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ"!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: "Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό", είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά.

Άμεσα στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση: Στιγμές αγωνίας για την κληρονόμο

Άμεσα στο νοσοκομείο διακομίστηκε η Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να βιώνει στιγμές αγωνίας, μετά από μια στιγμή που «πάγωσε» άπαντες, όσοι την παρακολούθησαν από κοντά.

Η Αθηνά Ωνάση είχε, συγκεκριμένα, συμμετάσχει σε Ιππικούς Αγώνες στις Κάννες, αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει τη διαδρομή της, έπεσε. Πριν ολοκληρώσει την κούρσα, η χρυσή κληρονόμος και έμπειρη ιππέας βρέθηκε στο έδαφος και όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, ήταν η τρίτη φορά που έπεφτε σε αγώνα το τελευταίο διάστημα, με την ίδια να έχει βιώσει στη ζωή της μια τραγωδία με την εγκυμοσύνη.

Η πτώση της είχε ανησυχήσει άπαντες, μόλις αυτή συνέβη, με την ίδια να δέχεται άμεσα τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μην εμπνέει καμία ανησυχία με την κατάστασή της. Οι βοήθειες, που δέχθηκε, ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share