Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Αγγελικής Νικολούλη

Δεν της φαίνεται καθόλου!

3 Οκτωβρίου 2020 15:23
Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος που μετρά πάνω από 30 χρόνια στο χώρο με εκπομπές που χρόνια τώρα έχουν φανατικό κοινό και υποστηρικτές. Πόσο χρονών είναι όμως η δημοσιογράφος;

Πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε το κούκλο γιο της, σήμερα το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει την ηλικία της.

Σούσουρο είχε γίνει πριν περίπου δύο χρόνια όταν κυκλοφόρησε μια φήμη πως η Αγγελική Νικολούλη είναι γεννημένη το 1952 συνεπώς σήμερα θα έπρεπε να είναι 68 χρονών. Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος έγινε έξαλλη με την ψευδή είδηση και αποκάλυψε ευθαρσώς και ανοιχτά την ηλικία της.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν είναι γεννημένη στις 12 Φεβρουαρίου του 1964 άρα σήμερα είναι 56 ετών.

«Κατέρρευσε» η Αγγελική Νικολούλη - Σοκ για τους συνεργάτες της

Στιγμές αγωνίας πέρασε η Αγγελική Νικολούλη, που προκάλεσε σοκ στους συνεργάτες της, αφού είχε «καταρρεύσει» στον αέρα της εκπομπώς «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη, μετρά πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και συγκεκριμένα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», θυμηθήκαμε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που η ίδια έχει εξιχνιάσει, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες» που κανείς δε γνώριζε.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μετά από μια αποκάλυψη που έφτασε στους συνεργάτες της σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

«Τι έγινε παιδιά;» είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της και πρόσθεσε: «Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ. Έχω ανατριχιάσει. Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Πω πω Χριστέ μου εγώ πάθει σοκ. Συγγνώμη».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβαλε τα κλάματα και συμπλήρωσε: «Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share