Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες που κανείς δεν γνώριζε

Τι τους ενώνει;

1 Οκτωβρίου 2020 16:20
Η σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες που κανείς δεν γνώριζε

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία και φανατικό κοινό καθώς η εκπομπή της κρατάει καθηλωμένους πάντα τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ηθοποιός που για 2η συνεχόμενη σεζόν παραμένει ένας από τους πιο μισητούς ρόλους που έχουν προβληθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες". Τι ενώνει όμως αυτούς τους δύο ανθρώπους;

Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, είναι σκηνοθέτης μεγάλων παραγωγών στο εξωτερικό. Η νέα του παραγωγή λοιπόν στην οποία εκτός από τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο είναι μια ελληνική ταινία για την οποία προτίμησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λεωνίδα Κακούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φύκαρη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” η πρώτη ταινία που θα κάνει στην Ελλάδα θα έχει ως θέμα τους «300» του Λεωνίδα και ο τίτλος της θα είναι «Λακεδαιμονίοις», που πραγματεύεται την ιστορία των 300 στην Αρχαία Σπάρτη.

Στην ταινία εκτός από τον Λεωνίδα Κακούρη θα πρωταγωνιστήσουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αλλά και ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Δείτε το video:

"Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" πασίγνωστου τραγουδιστή

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια έμπειρη δημοσιογράφος που μετρά πάνω από 25 χρόνια στο χώρο με ειδίκευση στην εξιχνίαση εγκλημάτων και μυστηριωδών εξαφανίσεων. Πολλά είναι τα "μυστικά" της προσωπικής της ζωής που κατά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τον κούκλο γιο της. Σε ποιον χρωστάει όμως τη ζωή της όπως ο ίδιος λέει;

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή, Θάνο Καλλίρη, όπου λίγο καιρό πριν μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" για τη δημοσιογράφο.

«Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της. Τη δεκαετία του ’90, καλεσμένοι στο "Μπράβο Ρούλα" που γίνεται στην Ζάκυνθο, πάμε στο Ναυάγιο με ένα καραβάκι. Πέφτουμε μέσα στην θάλασσα και ξαφνικά -δεν θυμάμαι αν την έπιασε κράμπα- αρχίζει να πνίγεται και να φωνάζει "Βοήθεια!". Πήγα και την έσωσα» περιέγραψε ο ίδιος.
«Δεν της έδωσα το φιλί της ζωής. Δεν φορούσε σιδεράκια τότε, τα έβαλε μετά. Δεν ξέρω αν το έχει ξεχάσει η ίδια, αλλά κάπου στο 1995 -96… Μπορεί να μην υπήρχε τώρα η Αγγελική. Είμαι το φως στο δικό σου τούνελ Αγγελική!» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share