Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Είναι σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ

24 Σεπτεμβρίου 2020 16:23
Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στην εγχώρια τηλεόραση και η πορεία της έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, τόσο εκείνη, όσο και η εκπομπή της, δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.

Η δημοσιογράφος, έχει έναν γιο που λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή του μιας και όπως η ίδια έχει πει δεν θέλει να αναγνωριστεί λόγω της μητέρας του αλλά για το δικό του ταλέντο αφού είναι σκηνοθέτης και μάλιστα διαπρέπει στο εξωτερικό.

Ο 31χρονος Κωνσταντίνος ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Μάλιστα η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Πρόσφατα βραβεύτηκε για την ταινία μικρού μήκους «Beautiful».

«Η ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ηρωίδα μία νεαρή Ινδή που παραμορφώθηκε από οξύ που της έριξαν στο πρόσωπο. Μια γυναίκα απο τις πολλές που γίνονται θύματα μιας αρρωστημένης νοοτροπίας. Μια γυναίκα που καταφέρνει την εσωτερική της ίαση. Μια ταινία που έχει ήδη τις πρώτες διακρίσεις στη διαδρομή της για τα φεστιβάλ. Μπράβο στον Κωνσταντίνο και σε όλους τους νέους που αφουγκράζονται τα προβλήματα της Κοινωνίας και ευαισθητοποιούν με τον τρόπο τους τον κόσμο», είχε σημειώσει η Αγγελική μιλώντας για την επιτυχία του γιου της.

"Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει..." - "Κατέρρευσε" η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη, μετρά πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και συγκεκριμένα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", θυμηθήκαμε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που η ίδια έχει εξιχνιάσει.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μετά από μια αποκάλυψη που έφτασε στους συνεργάτες της σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

«Τι έγινε παιδιά;» είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της και πρόσθεσε: «Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ. Έχω ανατριχιάσει. Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Πω πω Χριστέ μου εγώ πάθει σοκ. Συγγνώμη».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβαλε τα κλάματα και συμπλήρωσε: «Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share