Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς μακιγιάζ - Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε και θα "μείνετε"

Κούκλα όπως πάντα

19 Αυγούστου 2020 15:55
Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς μακιγιάζ - Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε και θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη κούκλα ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αφού πέρασε το καλοκαίρι της στην Πελοπόννησο στα δωμάτια που νοικιάζουν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου και τον Θανάση Αλευρά, ανέβασε μια φωτογραφία που προκάλεσε χαμό.

Ο λόγος; Είναι αμακιγιάριστη και φαίνεται το ίδιο φρέσκια και πανέμορφη. Η ίδια, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της από διακοπές της στο Instagram, και μάλιστα φαίνεται να περνάει τις διακοπές της τώρα χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.

«Δε με νοιάζει για τη Ζέτα Μακρυπούλια...» - Ο άνδρας που άφησε «κόκκαλο» τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Κόκκαλο» άφησε ένας διάσημος άνδρας τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιλώντας για τη Ζέτα Μακρυπούλια και εκθέτοντας δημοσίως την άποψή του για την ίδια.

Η διάσημη παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» είναι... πολυτάλαντη, αφού δεν είναι η μοναδική δουλειά που κάνει στη ζωή της, καθώς είναι παράλληλα μια επιτυχημένη ηθοποιός, ενώ παρουσιάζει και άλλα «σόου» στην ελληνική τηλεόραση, αν και πρόσφατα δεν είχε κρύψει το άγχος της.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μάλιστα, έχει δείξει την εκτίμησή του για το πρόσωπό της, αναφέροντας πως είναι καλύτερη ηθοποιός από κάποιους που θεωρούνται... κουλτουριάρηδες, με τη δήλωση του πρωταγωνιστή στις «Άγριες Μέλισσες» να συζητείται έντονα.

Ο Στάνκογλου είχε αναφέρει, παράλληλα, ότι δεν τον ενδιαφέρει να παρουσιάζει η Μακρυπούλια το «Ρουκ Ζουκ» και μετά να παίζει στον «Γιούγκερμαν».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share