Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από φίλοι... εχθροί: Άγρια «κόντρα» στον αέρα για τον Νίκο Μουτσινά

Χαμός με τον παρουσιαστή

10 Αυγούστου 2020 14:18
Από φίλοι... εχθροί: Άγρια «κόντρα» στον αέρα για τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια «κόντρα» είχε στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τα έβαλε ευθέως με διάσημη παρουσιάστρια, καθώς αναγκάστηκαν από φίλοι να γίνουν... εχθροί.

Ο διάσημος παρουσιαστής, εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το εν λόγω πρόσωπό, καθώς γνωρίζονται πολύ καιρό και ουκ ολίγες φορές, μάλιστα, έχουν κάνει μαζί διακοπές.

Πρόκειται, άλλωστε, για την ξανθιά καλλονή, με την οποία έχει θεαθεί και πρόσφατα. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι γνωστό πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, αλλά έπρεπε αναγκαστικά να... τα «τσουγκρίσουν» για λίγο.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί σε ένα από τα επετειακά επεισόδια του «Still Standing», ευρισκόμενοι αντιμέτωποι σε ένα γύρο. Εκείνος που νίκησε, τελικά, ήταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, ρίχνοντας... στην καταπακτή τη Μακρυπούλια.

Δείτε το βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκαλυπτική φωτογραφία από τις διακοπές του

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και όπως είναι επόμενο οι followers στα social media του είναι χιλιάδες.

Αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του με φίλους και κατακλύζει συνεχώς το προφίλ του με φωτογραφίες που κάνουν τις θαυμάστριες να παραληρούν. Η τελευταία είναι αυτή που τις "τρέλανε" καθώς πόζαρε μόνο με... Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share