Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Ρούλα Κορομηλά: Έτσι θα «κατέστρεφε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Η άγνωστη σχέση τους και το απίστευτο παρασκήνιο!

Αποκαλύψεις φωτιά!

29 Ιουνίου 2020 12:00
Ρούλα Κορομηλά: Έτσι θα «κατέστρεφε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Η άγνωστη σχέση τους και το απίστευτο παρασκήνιο!
Follow us on Google News

Πώς παραλίγο η Ρούλα Κορομηλά θα «κατέστρεφε» την καριέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

Σπύρος Παπαδόπουλος - Ρούλα Κορομηλά

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

"Οι γιατροί δεν το πιστεύανε νόμιζαν ότι..." - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον καρκίνο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν λίγο καιρό, αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες και συγκεκριμένα στον καρκίνο που είχε να αντιμετωπίσει. Τι είχε αναφέρει ο ηθοποιός για τον... φόβο;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Δε φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Ένας λόγος που πήγα πολύ καλά ήταν ο ψυχολογικός. Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάναμε εξέταση να δούμε πόσο έχει προχωρήσει, αν έχει κάνει μετάσταση.

Σπύρος Παπαδόπουλος καρκίνος

Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έπιασα το γιο μου -δείτε εδώ το πρόσωπό του-, του είπα τι έχω και μιλήσαμε. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει πολύ κακό στην υγεία. Είμαι τρομερά προετοιμασμένος και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Κι ο γιος μου είναι σαν κι εμένα. Ήταν κοντά μου συνέχεια. Κάναμε καλαμπούρια και πλάκες", είχε πει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share