Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος του - Μοιάζουν;

Τι λέτε;

11 Ιουνίου 2020 21:11
Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος του - Μοιάζουν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστοι γνωρίζουν, ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι πατέρας ενός υπέροχου γιου, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Αθηνά Τσιλύρα!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" -πριν καιρό-, διασκέδασε με τον Αλέξανδρο, στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, και όπως θα δείτε στην φωτογραφία, πατέρας και γιος ήταν… αυτοκόλλητοι!

Μάλιστα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μέσα σ' όλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και την αντίδραση του γιου του.

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φωτογραφία! Τι λέτε μοιάζουν;

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μήπως γνωρίζετε την ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου; Σίγουρα μόλις δείτε, θα μείνετε άφωνοι, καθώς η ηλικία με την εμφάνιση δεν συμβαδίζουν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο κανάλι και παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", η οποία θα σταματήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Γνωρίζετε την ηλικία του παρουσιαστή;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι 65 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1955! Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει ούτε για 55.

Η αποστομωτική απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει γίνει με το δικό του τρόπο… ένα από τα πρόσωπα των ημερών, με το διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή να εμφανίζεται στο σποτ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», αλλά και να δέχεται σκληρή κριτική.

Η κριτική έχει σχέση, με το ότι πολλοί τον κατηγορούν πως έχει πάρει κανονικά αμοιβή από την Κυβέρνηση, για να παρουσιάσει το σποτ, αλλά ο ίδιος έσπευσε μέσω Instagram να απαντήσει.

Απευθυνόμενος στους φίλους και τους «φίλους» του, όπως είπε με νόημα, τόνισε ότι δεν έχει λάβει καμία αμοιβή. Παράλληλα, με το γνωστό του χιούμορ ζήτησε να μάθουμε, αν έχει… πληρωθεί ο νεαρός που τον μιμείται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share