Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Αθηνά Ωνάση: Οι φόβοι δολοφονικής επίθεσης που δεν γνωρίζαμε!

10 πράγματα που δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο!

6 Σεπτεμβρίου 2019 09:40
Αθηνά Ωνάση: Οι φόβοι δολοφονικής επίθεσης που δεν γνωρίζαμε!

Κι όμως! Η Αθηνά Ωνάση ζει με τον φόβο δολοφονικής επίθεσης! Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε για την χρυσή κληρονόμο.

Δείτε 10 πληροφορίες για τη ζωή της 34χρονης Αθηνάς Ωνάση που πιθανόν να μην γνωρίζετε! Επίσης ξέρετε ποιος είναι ο λόγος που η Αθηνά Ωνάση δεν κάνει παιδί;

1.Γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν στη Γαλλία. Είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ.

2.Η μητέρα της πέθανε όταν η ίδια ήταν τριών ετών. Έπειτα μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν Γκάμπυ Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία.


3.Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003

4.Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια: τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (1985), τη Σαντρίν Ρουσσέλ (1987)και τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991). Δείτε την άγνωστη - κούκλα αδελφή της!

5.Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.

6.Tο 2016 έβαλε τέλος σε αυτή τη σχέση, παίρνοντας διαζύγιο.

7.Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η χρυσή κληρονόμος έχει τη φοβία, ότι μπορεί να γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης ή απαγωγής.

8.Λατρεύει τα άλογα και την ιππασία.

9.Εδώ και αρκετούς μήνες, η τελευταία επιζήσασα της δυναστείας των Ωνάσηδων, έχει μετακομίσει στο Φάλκενσβααρτ της Ολλανδίας, όπου διαθέτει μια πολυτελή φάρμα με στίβο για τα άλογά της.

10.Επιθυμεί η ζωή της να είναι τελείως απλή και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση... Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν!

Καίει καρδιές η Αθηνά Ωνάση! Ιταλός παράτησε την γυναίκα του για αυτήν! Eδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Αυτόν με τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Κορνέτο Κ, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά.

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά ο Αλμπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share