Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Αθηνά Ωνάση: Δείτε την άγνωστη - κούκλα αδελφή της!

Θα πάθετε πλάκα!

12 Αυγούστου 2019 13:21
Αθηνά Ωνάση: Δείτε την άγνωστη - κούκλα αδελφή της!

Έχετε δει την κούκλα αδερφή της Αθηνάς Ωνάση;

Η Aθηνά Ωνάση είναι η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η χρυσή κληρονόμος μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του Μαρίνε Landhage και τα τρία ετεροθαλή της αδέρφια, Έρικ, Σαντρίν και Γιοχάνα. Απομόνωση για την Αθηνά Ωνάση! Που ζει;

Αδελφή Αθηνά Ωνάση

Η μικρότερη αδελφή της Αθηνάς, Γιοχάνα, είναι πολύ ενεργή στα social media και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία είναι κούκλα.

Επιτέλους μάθαμε..Ο Αλβάρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού του από την Αθηνά Ωνάση!

Επιτέλους μάθαμε..Ο Αλβάρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού του από την Αθηνά Ωνάση!

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μίλησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του από την Αθηνά Ωνάση, με την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016. Ο «Ντόντα» μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και, μεταξύ άλλων, διέψευσε τις φήμες περί απιστίας.

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη, που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο τόνισε ότι θέλει να το διαβάσει για να δει τι γράφει και υπογράμμισε: «Mέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

Τι κι αν χώρισαν η Αθηνά Ωνάση έχει βρει καινούριο έρωτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share