Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Διαζύγιο Ωνάση - Αλβάρο: Έπαθε σοκ ο Ντόντα όταν είδε τι θα πάρει

Απίστευτη αποκάλυψη!

24 Ιουλίου 2019 13:19
Διαζύγιο Ωνάση - Αλβάρο: Έπαθε σοκ ο Ντόντα όταν είδε τι θα πάρει

Διαζύγιο Ωνάση - Αλβάρο: Ο Βραζιλιάνος ιππέας έκανε πίσω στις απαιτήσεις του και έτσι το χαρτί του διαζυγίου βγήκε.

Η υποχώρηση αυτή, όμως, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό ο λόγος βρίσκεται στα στοιχεία που υπήρχαν για την άστατη ζωή του ενώ ήταν παντρεμένος και τη σχέση του με την Ελβετίδα call girl. Αθηνά Ωνάση: Έγκυος και απέβαλε!

Οπως αναφέρει το περιοδικό, ο Αλέξης Μανθεάκης, παρέδωσε ο ίδιος στο πολυμελές επιτελείο των δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση τον κόκκινο φάκελο στον οποίο καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η άστατη ζωή το Ντόντα.

Οι δικηγόροι μετά την παράδοση του ντοσιέ ανέλαβαν αμέσως δράση. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συναντηθούν με την Εβλετίδα call girl και της εξήγησαν πως ίσως χρειαστούν την κατάθεση της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου και την διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι ασφαλής.

Μάλιστα, έγιναν τρία ραντεβού και στο τελευταίο η Ελβετίδα φέρεται να υπέγραψε συμφωνητικό, το οποίο είχε δύο σκέλη: Στο πρώτο αναφερόταν αναλυτικά στη σχέση που διατηρούσε για 8 χρόνια με τον Ντόντα και στο δεύτερο δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τα πάντα ενώπιον των δικαστηρίων που θα εκδικαζόταν η λύση του γάμου.

Αυτή η μαρτυρία έλυσε τα χέρια της Αθηνάς παρά το γεγονός πως όταν διάβασε τα όσα είπε το call girl εκείνη… κατέρρευσε.

Επιτέλους μάθαμε..Ο Αλβάρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού του από την Αθηνά Ωνάση!

Επιτέλους μάθαμε..Ο Αλβάρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού του από την Αθηνά Ωνάση!

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μίλησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του από την Αθηνά Ωνάση, με την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2016. Ο «Ντόντα» μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και, μεταξύ άλλων, διέψευσε τις φήμες περί απιστίας.

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη, που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο τόνισε ότι θέλει να το διαβάσει για να δει τι γράφει και υπογράμμισε: «Mέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

Τι κι αν χώρισαν η Αθηνά Ωνάση έχει βρει καινούριο έρωτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share