Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Αντίστροφη μέτρηση για τον Β' Ημιτελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης

9 Μαΐου 2024 21:24
«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2024 (22:00), διεκδικώντας το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του Σαββάτου.

Με την ευκαιρία, δείτε τα μεγάλα φαβορί του Β΄ ημιτελικού.

Η τραγουδίστρια, που ολοκλήρωσε τις πρόβες της έχοντας φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό, λίγο πριν από τον β’ ημιτελικό ανέβασε σειρά φωτογραφιών, καλώντας τους eurofans να ψηφίσουν την Ελλάδα.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Μαρίνα Σάττι ποζάρει με τον κωδικό #3, που είναι η σειρά εμφάνισης της Ελλάδας. Στο επόμενο βίντεο, εμφανίζεται ένας άνδρας ντυμένος τσολιάς, ενώ στην τρίτη φωτογραφία μια χωριάτικη σαλάτα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι πριν από τον ημιτελικό της Eurovision 2024

«Γειααα. Είναι η ώρα να υποστηρίξετε την Ελλάδα, τη Μαρίνα και τους φίλους της. Ψηφίστε για τη χαριτωμένη φέτα σαγανάκι. Ανυπομονώ να τραγουδήσω για σας απόψε», έγραψε.

Η απρόσμενη κίνηση Γιώργου Καπουτζίδη και Μαρίας Κοζάκου λίγο πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Λίγες ώρες πριν η Μαρίνα Σάττι ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2024 να διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό με το «Ζάρι» για την Ελλάδα, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ανάρτησαν ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Instagram.

Οι δύο πρώην εκφωνητές του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, οι οποίοι υπήρξαν πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς ξεχώρισαν για το χιούμορ και τα εύστοχα σχόλιά τους, καλούν τους Έλληνες που ζουν σε χώρες του εξωτερικού να ψηφίσουν απόψε την Μαρίνα Σάττι και την Ελλάδα. Ο τρόπος με τον οποίο δείχνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου στους followers τους πώς να ψηφίσουν είναι ασυνήθιστος, καθώς παρομοιάζουν τους 12 βαθμούς με 12 πανέμορφα γατάκια τα οποία βάζουν μέσα σε ένα καλάθι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο:

«Λοιπόν παιδιά ακούστε! Αν ζείτε στο εξωτερικό, σε μια από τις χώρες που ψηφίζουν στον Δεύτερο Ημιτελικό και προφανώς θέλετε να ψηφίσετε τη Μαρίνα, στο video μας υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες με… ολοζώντανο γράφημα από 12 καταξιωμένους αναλυτές της EBU!

Πάμε δυνατά για Τελικό!

Καλή επιτυχία Ελλάδα!»

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share