Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

28χρονη Ιωάννα: «Σκέφτομαι να γυρίσω στον πρώην μου, που είναι κολλημένος με την... πρώην του» (Video)

Αληθινή ιστορία!

23 Σεπτεμβρίου 2020 15:42
28χρονη Ιωάννα: «Σκέφτομαι να γυρίσω στον πρώην μου, που είναι κολλημένος με την... πρώην του» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Ιωάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ιωάννα είναι 28 χρονών και έχει ένα πρόβλημα σχέσης. Τα τελευταία 2 χρόνια είχε μία αρκετά περίπλοκη σχέση, on and off. Αυτός ήταν σαν να έπαιρνε την δόση του και μετά να μην ήθελα άλλο. Εκείνος της ανέφερε ότι ονειρεύεται την πρώην του.

Όταν η Ιωάννα τον ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην του, εκείνος δεν μίλησε. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, είπε στην Δήμητρα ότι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ερωτευμένος μαζί της γιατί ήταν ακόμα ερωτευμένος με την πρώην του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια. Επειδή έχουν κοινά ζευγάρια σαν φίλους, θέλει η Ιωάννα να τους βάλει να του μιλήσουνε μήπως γυρίσει πάλι πίσω.

Μαρία, 24 ετών: «Να δώσω δεύτερη ευκαιρία στον πρώην μου;»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 24χρονη Μαρία είχε σχέση 5 μήνες, χώρισε και πέτυχε τον πρώην της πρόσφατα τυχαία στον δρόμο. Από τότε εκείνος της έχει μιλήσει 2-3 φορές και θέλει να βγούνε και σκέφτεται η Μαρία αν πρέπει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία ή όχι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

28χρονη Μίνα: «Έχω τοξικούς ανθρώπους στη δουλειά που με αποθαρρύνουν»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Μίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 28χρονη Μίνα βρήκε καινούρια δουλειά και με το που πήγε διαπίστωσε ότι δεν την αποδέχονται οι συνεργάτες της. Μάλιστα της είπαν πως ό,τι και αν συμβεί να μην απευθυνθεί στον προϊστάμενο, ενώ την αποθάρρυναν, αλλά και τις έδειχναν λάθος πράγματα για να την κατηγορούν και να την εκθέτουν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share