Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Mikaello updated: Το αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας τώρα μας υποδέχεται και για brunch!

18 Μαρτίου 2018 15:28
Mikaello updated: Το αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας τώρα μας υποδέχεται και για brunch!

Με ένα ολοκαίνουριο brunch μενού καλωσορίζει την άνοιξη το Mikaello, το οποίο σβήνει φέτος τον Απρίλιο το δεύτερο του κεράκι και έχει γίνει ήδη must νεανικό spot των νοτίων προαστίων!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])



Σε έναν παρείστικο χώρο, ο οποίος μάλιστα ανανεώθηκε με μικρές διακοσμητικές πινελιές και "άνοιξε" ακόμα περισσότερο με τα τραπεζάκια έξω, ερχόμαστε από νωρίς για καφέ και χυμούς που μας γεμίζουν ενέργεια παρέα με λαχταριστά πιάτα -must taste τα bagels, οι ομελέτες και τα πεινιρλί με διάφορα toppings- για πρωινό και brunch!



Αυτό που το ξεχωρίζει είναι ότι όλα εδώ - από τις ζύμες, τα dips και τις sauces μέχρι τα ζουμερά μπιφτέκια - φτιάχνονται από την αρχή με τα πιο αγνά υλικά και βγαίνουν φρεσκοψημένα από τον μεγάλο ξυλόφουρνο!



Το μυστικό του δε κρύβεται στο πίσω μέρος όπου οι ιδιοκτήτες καλλιεργούν πλέον τον κήπο τους προσφέροντάς μας τα πιο φρέσκα λαχανικά!



Η μέρα συνεχίζεται με lunch αλλά και dinner με μια μικρή κάρτα με homemade γευστικές προτάσεις και έμφαση σε pizza και burgers τα οποία συνοδεύουμε ιδανικά με μια παγωμένη draft μπύρα ή all time classic cocktails!



Οι fans του φυσικά έρχονται εδώ τα Σαββατοκύριακα για τα μοναδικά lives με ελληνική και ξένη μουσική, ενώ δεν παραλείπουν να γευτούν τις νοστιμιές του καθημερινά και με delivery!

Info: Πανδώρας 14, Γλυφάδα, τηλ. 210 8946668

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share