Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ζώδια & Σεξουαλικότητα: Οι Eραστές και οι Ιδιαιτερότητες τους με βάση τα άστρα! - by F’Ariel

2 Μαΐου 2014
Ζώδια & Σεξουαλικότητα: Οι Eραστές και οι Ιδιαιτερότητες τους με βάση τα άστρα! - by F’Ariel

Όλα λένε είναι θέμα χημείας! «Η ενέργειά σου με την ενέργεια μου, κάπου βρίσκονται στη μέση και γίνεται ο χαμός!» Η γλώσσα το σώματος, μοναδική! Κάθε φορά που ανταμώνουν δυο σώματα, δίχως καν να
αγγίξει το ένα το άλλο, ανάβουν τα αίματα, αφού κοκκινίζουν και τα μαγουλάκια και μετά ακολουθεί ένα φοβερό ηλεκτροσόκ!

"Stomach meet butterflies" .. έτσι λένε στα ξένα, όμως οι πεταλούδες και τα αστεράκια, βρίσκονται παντού..
Τα μάτια, το βλέμμα, ο τρόπος, είναι τα πιο τέλεια αποδεικτικά στοιχεία, που χάνονται όμως, μια και έξω! Παραμένουν ως ανάμνηση, ως συναίσθημα, ως σκέψη, αλλά ποτέ δεν είναι ίδια..
Τα χείλη, παθαίνουν και αυτά κάτι, έτσι δεν είναι?

Κάθε αντίδραση, κάθε δράση, όλα είναι θέμα ενέργειας.. Εκπέμπεις φωτιά, θα λάβεις πάθος, εκπέμπεις ψύχρα, θα λάβεις αδιαφορία ή ακόμα περισσότερο πάθος.. Όλα στο παιχνίδι είναι, όπως λέω και ξανά λέω, όμως κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική..


Για αυτό ας δούμε το κάθε Ζώδιο, πώς είναι ως Εραστής..


Κριός

Απαιτητικός: Το όχι δε το δέχεται σε καμία περίπτωση! Ο πόθος είναι το στοιχείο του και όχι η αγάπη! Είναι ορμητικός και συναρπαστικός στο κρεβάτι. Σκέτη φωτιά!

Ταύρος
Αισθησιακός: Ο αισθησιασμός του Ταύρου ξεπερνάει κάθε όριο! Λατρεύει το άνετο υπνοδωμάτιο, με τεράστιο κρεβάτι, σατέν σεντόνια και φυσικά υπηρετικό προσωπικό για τις λιχουδιές!

Δίδυμος
Κρεβατο.. Πολυλογάς: Προτιμάει τη κουβέντα την ατελείωτη, τον έρωτα, τα λουλούδια, σε σημείο υπερβολικό! Όταν νιώσει άνετα, μεταμορφώνεται ένα συναρπαστικό πλάσμα! Ο πολυέλαιος, τα λέει όλα!

Διαβάστε και τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share