Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί έλεγαν ότι αυτό το κουτάβι δεν θα ζήσει - Αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

Πάλεψε και τα κατάφερε

31 Μαΐου 2020 12:38
Οι γιατροί έλεγαν ότι αυτό το κουτάβι δεν θα ζήσει - Αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

Αυτό το μικρό σκυλάκι ήταν πολύ πιθανό, σύμφωνα με τους γιατρούς, να χάσει τη μάχη με τη ζωή. Όταν το πήραν από την μητέρα του, φαινόταν να μην έχει ελπίδα.

Πριν από 5 χρόνια ένα μικροσκοπικό κουτάβι, ο Χάντερ, γεννήθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων στο Montreal. Η μητέρα του διασώθηκε όταν ήταν ακόμη έγκυος και αδέσποτη…

Το δεξί ποδαράκι του Χάντερ ήταν υποανάπτυκτο και εξαιτίας αυτής του της δυσμορφίας ήταν σχεδόν αδύνατο γι’ αυτόν να «παλεύει» με τα αδερφάκια του για μια θέση στο θηλασμό, με αποτέλεσμα οι εθελοντές να τον χωρίσουν από την οικογένειά του όταν ήταν μόλις 4 ημερών για να τον μεγαλώσουν οι ίδιοι.

Εξαιτίας του μεγέθους, της δυσμορφίας του και της τεράστιας πείνας του, θα ήταν θαύμα αν κατάφερνε να επιβιώσει… Η θετή του μητέρα όμως ήταν αποφασισμένη να παλέψει γι’ αυτόν, αρκεί ο ίδιος να μη το έβαζε κάτω, και συγκινεί με τις πράξεις της, όπως και αυτός που έκανε ένας παππούς για τον παράλυτο σκύλο του.

Ήταν όμως μια δουλειά πλήρους απασχόλησης: τάισμα με το μπιμπερό, αλλαγές γάζας, υδροθεραπεία, αντιβιοτικά και υποδόρια υγρά για να ενυδατωθεί…

Στις δύο εβδομάδες άρχισε να ανοίγει τα ματάκια του και ξεκίνησε να μπουσουλάει και να τρώει μόνος του, έκλαιγε όμως πολύ γιατί δεν καταλάβαινε τι ήταν αυτό που τον κρατούσε πίσω. Λίγο-λίγο όμως άρχισε να παίρνει θάρρος. Στις 8 εβδομάδες του αφαίρεσαν ότι είχε απομείνει από το μολυσμένο πόδι του, ακόμη και αυτό όμως το ξεπέρασε!

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Χάντερ υιοθετήθηκε από την καινούρια του οικογένεια.

Πέθανε σκύλος από φυτό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Έγινε γνωστή η είδηση, πως ένας σκύλος, πέθανε από ένα φυτό, το οποίο έχουμε, σχεδόν όλοι, μέσα στο σπίτι μας. Όπως αποδείχθηκε, είναι τελικά επικίνδυνο. Δώστε μεγάλη προσοχή.

Μια επείγουσα προειδοποίηση στους ιδιοκτήτες σκύλων κάνει μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της σκύλου από την κατανάλωση ενός δημοφιλούς οικιακού φυτού.

Η Κέιτ Βάγκνερ λέει πως το "ατρόμητο και δραστήριο" γαλλικό μπουλντόγκ της, με το όνομα Λίλι, αρρώστησε βαριά, αφότου έφαγε μερικά φύλλα από ένα είδος φοίνικα, με την επιστημονική ονομασία Κύκας. Πρόκειται για ένα κοινό φυτό που μπορεί να είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες για τα ζώα και τους ανθρώπους, εάν φαγωθεί.

Σε μια δημοσίευσή της στο Facebook αυτό το μήνα, η Βάγκνερ περιέγραψε την εμπειρία της, λέγοντας πως δεν είχε ιδέα ότι το φυτό που αγόρασε από ένα φυτώριο το περασμένο καλοκαίρι, θα γινόταν ο "χειρότερος εφιάλτης" της. "Έχω δει αυτό το φυτό στα ράφια πολλών καταστημάτων δίπλα σε άλλα αβλαβή οικιακά φυτά με καμία ετικέτα προειδοποίησης" έγραψε.

Ο σκύλος της, ηλικίας περίπου 1,5 έτους, πάλεψε για τη ζωή του, με τους κτηνιάτρους να του βάζουν μέχρι και σωληνάκι για την κατανάλωση τροφής ενώ του συνταγογράφησαν και φάρμακα. Τελικά, στις 16 Μαΐου πέθανε. "Πολέμησε σκληρά, αγάπησε πολύ αλλά τελικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει άλλο τη μάχη του. Την αγαπήσαμε τόσο πολύ και της δώσαμε όλη την αγάπη και την φροντίδα που θα μπορούσαμε. Είμαστε πραγματικά καταρρακωμένοι".

Δείτε την ανάρτηση:

Alright folks, this is going to be a very difficult story to tell, but I feel compelled to share this information. This...

Posted by Kate Siekman on Wednesday, May 6, 2020
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share