Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Μαρίνα Σάττι: «Βάλαμε ένα αηδόνι να χορεύει σαν γεράκι - Θα τους παίρναμε και τα σώβρακα» (video)

Δε χαρίστηκε!

10 Μαΐου 2024 12:52
«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Μαρίνα Σάττι: «Βάλαμε ένα αηδόνι να χορεύει σαν γεράκι - Θα τους παίρναμε και τα σώβρακα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εχθές 9/5, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο β ' ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι που έριξε την «ζαριά» της και έκανε όλη την αρένα του Μάλμο να παραμιλήσει!

Η εγχώρια σόουμπιζ σχολίασε την χθεσινή εμφάνιση της Ελλάδας, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο Πρωινό Σουσού.

Επί την ευκαιρία, δείτε: «Ρε τσόκαρο ούτε για ροχάλα δεν είσαι»: «Βροντή» σχολίων στο Twitter με την κίνηση της Μαρίνας Σάττι για την Ισραηλινή τραγουδίστρια

«Υπήρχαν αδυναμίες, όπως η επιλογή του κομματιού»

«Η Μαρίνα Σάττι λόγω της φαρυγγίτιδας είχε παραπάνω άγχος και αν έχεις άγχος χειροτερεύει η φαρυγγίτιδα. Γενικά επειδή πρόκειται περί μιας σημαντικής τραγουδίστριας -εγώ την εκτιμώ πολύ- είναι πολύ μεγάλη επιτυχία μετά το περσινό Βατερλώ να βάζεις τη Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης.

Ας αφήσω τις όποιες αμαρτίες της ΕΡΤ που άρχισε να βλέπει τον διαγωνισμό εμπορικά σοβαρά. Υπήρχαν κάποιες αδυναμίες όπως η επιλογή του κομματιού»

Πρόσθεσε επίσης: «Η Σάττι αποδίδει καλύτερα με δημοτικό τραγούδι. Θα την ήθελα α καπέλα με ένα δημοειδές τραγούδι στην Eurovision, θα τους παίρναμε και τα σώβρακα».

«Δεν είναι γεράκι»

«Καλά χορεύει αλλά υπάρχουν και καλύτεροι χορευτές. Στον ημιτελικό βγήκε το Fuego και το ξέσκισε. Όταν μιλάμε και για χορό και τραγούδι. Ήταν μια παρουσία η Φουρέιρα που ήταν παγκοσμίου βεληνεκούς. Εμείς γιατί πάμε να βάλουμε σε αυτόν τον στίβο ένα αηδόνι να πετάει εκεί ψηλά στον χορευτικό ορίζοντα; Δεν είναι γεράκι. Έχουν γίνει μερικά λάθη που ίσως φταίει και η ίδια. Από τη Μαρίνα θα ήθελα ένα τραγούδι ψυχής με τη μοναδικότητα που έχει.

Χτες υπήρχαν κάποιες αδυναμίες. Ενώ μπορούσαμε δεν αποδώσαμε παραπάνω από αντικειμενικές αδυναμίες όπως μια αρρώστια. Γιατί μονοπλάνο θα πω του φίλου μου του Φωκά; Πνιγμένο μέσα στο υπερθέαμα που έχει η Eurovision κάνει και λίγο ερασιτεχνικό», κατέληξε.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share