Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πριν 14 χρόνια είχε χάσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι - Μόλις δείτε που το βρήκε θα μείνετε άναυδοι!

Απίστευτο!

24 Απριλίου 2020 16:35
Πριν 14 χρόνια είχε χάσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι - Μόλις δείτε που το βρήκε θα μείνετε άναυδοι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όταν η κόρη αυτής της γυναίκας έχασε ο δαχτυλίδι της ήταν απαρηγόρητη μιας και ήταν το αγαπημένο της κόσμημα. Πού να φανταζόταν πώς θα το έβρισκε 14 χρόνια μετά στο πιο απίθανο μέρος! Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με ένα χαμένο δαχτυλίδι, δείτε πού βρήκε μια γυναίκα το δικό της δαχτυλίδι 47 χρόνια μετά!

Καθώς αυτή η γυναίκα καθάριζε λαχανικά για να μαγειρέψει για την οικογένεια της στην άκρη ενός καρότου εμφανίστηκε το δαχτυλίδι της κόρης και έμεινε με το στόμα ανοιχτό! «Προφανώς το καρότο μεγάλωσε μέσα στο δαχτυλίδι. Μια στο εκατομμύριο συμβαίνει αυτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν το είδα», ανέφερε στη Sun η 69χρονη γυναίκα.

Ο Ντέιβ είχε κάνει δώρο στη Λιν το χρυσό δαχτυλίδι με την καρδιά από αμέθυστο πριν από 29 χρόνια, στα 40α της γενέθλια. Όταν το δαχτυλίδι δεν έκανε πια στη γυναίκα του, εκείνη το χάρισε στην κόρη της Σάρα, η οποία το 2006 το έχασε στον κήπο.

«Ψάξαμε παντού αλλά δεν μπορέσαμε να το βρούμε. Είχα απογοητευτεί», λέει η Λιν. Κάθε φορά που ο σύζυγός της ασχολούταν με τα κηπευτικά έψαχνε γι’ αυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και να τελικά που το δαχτυλίδι βρέθηκε στο πιο απίθανο σημείο. Στην άκρη ενός καρότου που μάζεψε ο Ντέιβ από τον κήπο χωρίς μάλιστα να το έχει καταλάβει.

«Πέταξε τα καρότα σε μια σκάφη έξω στην από την πίσω πόρτα και εγώ τα μάζεψα και τα έβαλα σε ένα μπολ με νερό μαζί με πατάτες και μετά είδα το δαχτυλίδι μπροστά μου. Ήταν απίστευτο», σημείωσε η Λιν.

Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα! Κατάπιε το μονόπετρό της! (photos-video)

Το τρομακτικό όνειρο που είδε μία γυναίκα στο όνειρό της, κατέληξε σε πραγματικό εφιάλτη όταν ξύπνησε και κατάλαβε πως κατάπιε το πανάκριβο μονόπετρό της ενώ κοιμόταν. Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη celebrity μας δείχνει το μονόπετρο της!

Πρωταγωνίστρια αυτής της απίστευτης ιστορίας η 29χρονη Τζένα Έβανς από τις ΗΠΑ. Μέσω του Facebook της «ανέβασε» το πάθημά της, περιγράφοντας πώς το μονόπετρο από το δάχτυλό της κατέληξε στο… στομάχι της.

Ενώ κοιμόταν, ονειρεύτηκε πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της ταξίδευαν με τρένο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, αναγκάστηκε να καταπιεί το μονόπετρο για να το προστατέψει από… κακοποιούς.

So, in case you missed it, I swallowed my engagement ring in my sleep on Tuesday night. I actually remember doing it,...

Posted by Jenna Leigh Howell on Thursday, September 12, 2019

Όταν ξύπνησε όμως, διαπίστωσε πως βρισκόταν στο σπίτι της στη Καλιφόρνια και πως το δαχτυλίδι της είχε κάνει φτερά.

Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ξύπνησε τον αρραβωνιαστικό της, τον Μπόνι, και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Η ίδια περιέγραψε στο Facebook πως δυσκολευόταν να περιγράψει στους γιατρούς τι είχε συμβεί, καθώς την είχε πιάσει κλαυσίγελος. «Έκλαιγα και γελούσα δυνατά ταυτόχρονα».

Οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και όντως εντόπισαν το δαχτυλίδι των 2,4 καρατίων στο στομάχι της. Αποφάσισαν να μην το αφήσουν να πάρει τον… «φυσικό» δρόμο του και έτσι την υπέβαλαν σε επέμβαση, προκειμένου να της το αφαιρέσουν. Μάλιστα την έβαλαν να υπογράψει και χαρτιά σε περίπτωση θανάτου της.

«Άρχισα να κλαίω γιατί σκέφτηκα πως θα ήμουν τρελή αν πέθαινα. Περίμενα πολύ καιρό γι΄αυτό το μονόπετρο και θα παντρευτώ τον Μπόνι».

Τελικά, η όλη διαδικασία στέφθηκε από επιτυχία και όταν ξύπνησε από την επέμβαση άρχισε να κλαίει υστερικά από συγκίνηση και... ανακούφιση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share