Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη celebrity μας δείχνει το μονόπετρο της!

Η ανάρτηση της στο Instagram!

2 Αυγούστου 2018 16:03
Γάμος στη showbiz! Πασίγνωστη celebrity μας δείχνει το μονόπετρο της!

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα περιμέναμε από εκείνη αλλά αυτό μας άφησε έκπληκτους!

Η πασίγνωστη καλλονή της showbiz ήταν για 6 χρόνια σε σχέση με τον αγαπημένο της και επιτέλους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα!

Το αγαπημένο ζευγάρι διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση και η αλήθεια έιναι πως οι θαυμαστές ανυπομονούσαν για την ανακοίνωση ενός γάμου, και αυτή τη φορά τους έκαναν τη χάρη!

Ο λόγος για το πασίγνωστο μοντέλο Karlie Kloss το οποίο όχι μόνο θα περάσει τα σκαλιά της εκκλησία με τον αγαπημένο της λίαν συντόμως, αλλά θα μπει και στον κύκλο των Τραμπ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόσος των λεγεωνάριων: Ποια η νόσος που οδήγησε στον θάνατο τον Μάνο Αντώναρο και στην εντατική τον Άκη Σακελλαρίου;

Ο σύντροφος και μέλλων σύζυγός της Τζόσουα Κάσνερ είναι αδελφός του συζύγου της Ιβάνκα Τραμπ και το μοντέλο θα ενταχθεί κι αυτό επίσημα στην οικογένεια.

Η ίδια ανακοίνωσε τον γάμο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δηλώνοντας: «Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω Τζος, είσαι ο καλύτερος φίλος μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να είμαστε για πάντα μαζί. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share