Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Βοήθησε μια γιαγιά να αλλάξει λάστιχο στο αμάξι της... Ποτέ δεν φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε στην συνέχεια!

Θα της άλλαζε για πάντα την ζωή!

4 Ιανουαρίου 2020 12:49
Βοήθησε μια γιαγιά να αλλάξει λάστιχο στο αμάξι της... Ποτέ δεν φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε στην συνέχεια!

Όταν βγήκε η ρόδα από το αυτοκίνητο μιας γιαγιά, δεν είχε ιδέα πώς θα γυρνούσε σπίτι. Ένας νεαρός άντρας ταξίδευε στον δρόμο αυτό και είδε το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην άκρη. Έτσι όταν είδε την ηλικιωμένη να είναι "χαμένη" και αβοήθητη, αποφάσισε να την σταματήσει! Δεν φανταζόταν αυτό ου ακολούθησε...

Οι γιαγιάδες συγκινούν με τις ιστορίες τους και με την δύναμη ψυχής που τις διακατέχει, όπως αποδεικνύει και αυτή η ηλικιωμένη με το Πι. Έτσι, και η γιαγιά στην ιστορία αυτή ανησύχησε όταν είδε έναν ξένο άνδρα να την πλησιάζει...σάστισε. Αφού δεν μπορούσε να φτιάξει την ρόδα μόνη της, δεν είχε άλλη επιλογή. Έδωσε στον άντρα την ρεζέρβα και της την άλλαξε πολύ γρήγορα.

Η γυναίκα ευχαρίστησε τον νεαρό άντρα και προσφέρθηκε να τον πληρώσει για την δουλειά που έκανε. Αλλά εκείνος δεν ήθελε να πάρει τα χρήματα της σε αντάλλαγμα για την βοήθεια που της είχε προσφέρει. Αντιθέτως, της είπε, “Απλά σκεφτείτε με όταν δείτε κάποιον άλλο που έχει ανάγκη. Θυμηθείτε τον Μπράιαν Άντερσον και πληρώστε για την καλή πράξη κάνοντας μια άλλη καλή πράξη.”

Βοήθησε μια γιαγιά να αλλάξει λάστιχο... Ποτέ δεν φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε στην συνέχεια!

Λέγοντας αυτό, ο άντρας έφυγε. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την πράξη καλοσύνης που ένιωσε ζαλάδα. Μπήκε στην Mercedes της, οδήγησε για λίγο και σταμάτησε σε ένα καφέ.

Εκεί συνάντησε μια χαμογελαστή σερβιτόρα, η οποία της πρόσφερε μια πετσέτα για να σκουπίσει τα μαλλιά της που είχαν βραχεί από την βροχή. Τότε, η γυναίκα παρατήρησε ότι η σερβιτόρα ήταν έγκυος σε προχωρημένο στάδιο. Πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένη, κι όμως έδειχνε σαν το πιο χαρούμενο άτομο στον κόσμο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα παρήγγειλε ένα ποτήρι λεμονάδα και το ήπιε γρήγορα. Μετά θυμήθηκε τον Μπράιαν Άντερσον. Έδωσε 100 δολάρια για την λεμονάδα και όταν η σερβιτόρα πήγε να της φέρει τα ρέστα, βγήκε γρήγορα από το μαγαζί και έφυγε.

Η σερβιτόρα είδε το σημείωμα που είχε γράψει η ηλικιωμένη γυναίκα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα: “Ένας καλός άντρας με βοήθησε στον δρόμο, γι’αυτό κι εγώ τώρα βοηθάω εσένα”.

Είχε ακόμα 400 δολάρια μέσα στην χαρτοπετσέτα. Η σερβιτόρα ένιωσε ζαλάδα. Το μωρό της θα γεννιόταν τον επόμενο μήνα και έτσι οι εβδομάδες που θα ακολουθούσαν θα ήταν πολύ δύσκολες. Τελείωσε την δουλειά και έφγυε.

Μετά από μερικές ώρες έφτασε επιτέλους σπίτι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και σκέφτηκε πόσο τυχερή ήταν. Έγειρε προς τον άντρα της, τον φίλησε στο μέτωπο και του είπε, “Σ’αγαπώ, Μπράιαν Άντερσον…”

Μία πανέμορφη ιστορία που αποδεικνύει την δύναμη της θετικής ενέργειας. Μην χάνετε χρόνο, βοηθήστε αυτόν που είναι δίπλα σας. Αργά ή γρήγορα το καλό που κάνατε θα βρει τον τρόπο του να επιστρέψει!

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό! Αυτή η γιαγιά βρήκε αυτό το παράξενο ζωάκι και το μεγάλωσε – Τώρα αυτό όχι μόνο ζει μαζί της, αλλά...

Η γιαγιά της Cayce Lucca απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος.

Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

“Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η Lucca, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της.

undefined

Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε.

Η Lucca και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή- “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει – αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα.

“Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.”

“Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η Lucca. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Lucca πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα.

“Ενας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share