Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πιο γλυκιά ιστορία: Αυτή η γιαγιά βρήκε αυτό το παράξενο ζωάκι και το μεγάλωσε – Τώρα αυτό όχι μόνο ζει μαζί της, αλλά...(video)

Αξιολάτρευτοι!

1 Ιανουαρίου 2020 08:13
Η πιο γλυκιά ιστορία: Αυτή η γιαγιά βρήκε αυτό το παράξενο ζωάκι και το μεγάλωσε – Τώρα αυτό όχι μόνο ζει μαζί της, αλλά...(video)

Η πιο γλυκιά ιστορία: Αυτή η γιαγιά βρήκε αυτό το παράξενο ζωάκι και το μεγάλωσε – Τώρα αυτό όχι μόνο ζει μαζί της, αλλά... Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε και αυτήν την γιαγιά που η ζωή της θα σας συγκινήσει!

Η συγκεκριμένη γιαγιά βρήκε αυτό το πλασματάκι νεογέννητο το μεγάλωσε και πλέον ζουν μαζί,

Όχι απλά την αγαπάει την γιαγιά δεν ξεκολλάει από το κρεβάτι της, σε ένα χωριό έξω από Αγρίνιο ζουν μαζί ένα μικρό ζαρκάδι και η γλυκιά γυναίκα και αποδεικνύουν ότι η αγάπη τους χωράει όλους!

Δείτε το όμορφο βίντεο!

Μια γιαγιά ζήτησε από τα παιδιά της κόρης της να απομακρυνθούν από το σπίτι τους - Αν δείτε τον λόγο θα τρομάξετε!

Μια γιαγιά ζήτησε από τα παιδιά της κόρης της να απομακρυνθούν από το σπίτι τους όπου ζουν σε άθλιες συνθήκες – ενώ η μητέρα τους είναι έγκυος με το έκτο παιδί της.

Οι συγκλονιστικές εικόνες έχουν αποκαλύψει τις τρομακτικές συνθήκες που τα πέντε παιδιά πρέπει να ζουν κάτω με τη μητέρα τους. Μια ακόμα γιαγια που θα σας σοκάρει είναι η ιαγιά Δωροθέα από την κόλαση!

Τα παιδιά είναι επτά, έξι, τεσσάρων, δύο και ενός έτους και ισχυρίζονται πως σπάνια παίρνουν τροφή από την μητέρα τους.

Η γιαγιά τους είπε στο Grimsby Live: «Η κόρη μου δεν πρέπει να έχει παιδιά, πόσο μάλλον άλλο ένα που πρόκειται να γεννήσει»

«Υπάρχουν ντουλάπια και πόρτες που κρέμονται από τους μεντεσέδες τους και τα παιδιά έχουν αρχίσει να τα χρησιμοποιούν ως σκάλες αναρρίχησης.»

Επίσης η γιαγιά τους δήλωσε : «Μου έχουν πει ότι δεν τους αρέσει να ζουν σε αυτό το σπίτι. Η μαμά τους δεν τους μαγειρεύει, δεν τα πλένει και τα κρατάει εγκλωβισμένα σε αυτή την τρώγλη»

Νηπιαγωγείο αρνείται να εγγράψει 5χρονο κοριτσάκι γιατί έχει παραμορφωμένο πρόσωπο και μοιάζει με γιαγιά!

Οι γονείς της Σοφίας Ζαχάροβα από το Μπασκορτοστάν της Ρωσίας έλαβαν μια επείγουσα κλήση να πάνε στο νηπιαγωγείο της 5χρονης κόρης της, την επόμενη μέρα από την εγγραφή της σε αυτό. Εκεί η διευθύντρια του νηπιαγωγείου τους εξήγησε πως δεν μπορεί να δεχτεί τη μικρή. Όχι δεν είχε κάποιο νοητικό πρόβλημα. Η μικρή τους κόρη έχει μια ασθένεια και το κρανίο και τα δάχτυλα των χεριών της είναι παραμορφωμένα.

«Θα πρέπει να την πάρετε από δω και να της κάνετε επέμβαση. Μόνο τότε θα την ξαναδεχτούμε» τους είπαν. Οι γονείς είναι σε απόγνωση γιατί δεν έχουν λεφτά για μια τέτοια εγχείρηση. Μένουν στο χωριό Αλατανί, σε ένα σπίτι δίχως ηλεκτρικό.

Οι ειδικοί όμως λένε πως η μικρή Σοφία θα πρέπει να συναναστρέφεται με παιδιά και να υπάρχει αλληλεπίδραση στη ζωή της γιατί αυτό θα τη βοηθήσει ψυχολογικά. Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Γιεκατερίνα Μπελάν είπε: «Όσο νωρίτερα αποκτήσει την εμπειρία των αλληλεπιδράσεων, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αντιμετωπίσει τις συνθήκες στις οποίες ζει και μεγαλώνει.»

Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της Σοφίας έχει ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Ήδη ο κυβερνήτης του Μπασκορτοστάν έδωσε εντολή να βρεθεί σπίτι για την οικογένεια και να μην περάσει το χειμώνα στο κρύο, ενώ πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις θέλουν να αναλάβουν το κόστος της επέμβασης της μικρούλας!

Παππούς με μπαστουνάκι προσπαθεί να περάσει κεντρική λεωφόρο. Προσέξτε τι γίνεται όταν φτάνει στη μέση

Ένας αστυνομικός έχει αγγίξει τις καρδιές του διαδικτύου αφού καταγράφτηκε να κουβαλάει έναν ηλικιωμένο στην πλάτη του για να τον περάσει απέναντι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της νοτιοδυτικής Κίνας. Να σας θυμίσουμε βίντεο ντοκουμέντο από ανεμοστρόβιλο στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον ηλικιωμένο άντρα να μην μπορεί να περάσει τον δρόμο λόγω της κίνησης. Ο αστυνομικός Qin Weijie είδε τον άντρα και πρόσφερε την πλάτη του για να τον βοηθήσει να περάσει απέναντι.

Η σκηνή καταγράφτηκε από την κάμερα παρακολούθησης της διασταύρωσης στην πόλη Mianyang της επαρχίας Sichuan στις 4 Ιουνίου.

Ο ηλικιωμένος περπατούσε τόσο αργά που το φανάρι έγινε κόκκινο πριν προλάβει να περάσει στην άλλη μεριά του δρόμου.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι οδηγοί περίμεναν υπομονετικά για τον άντρα να περάσει τον ηλικιωμένο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share