Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μια γιαγιά ανέβηκε σε πίστα χορού με ένα Π... Κανένας δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε! (Video)

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Δεκεμβρίου 2019 11:27
Μια γιαγιά ανέβηκε σε πίστα χορού με ένα Π... Κανένας δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε! (Video)

Μια 94χρονη γιαγιά, η Ματθίλντα Κλέιν, ανέβηκε στην πίστα χορού με το Π της, και όλοι πίστευαν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, πόσο μάλλον να χορέψει. Όταν όμως έβγαλε την ζακέτα της μάγεψεν όλα τα πλήθη!

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Το ίδιο απέδειξε και μια γιαγιά που μεταμορφώθηκε μετά από το κομμωτήριο και ένιωσε πολλά χρόνια νεότερη.

Η ηλικιωμένη στο βίντεο μαζί με τον παρτενέρ της, Ντάνει Μαλόνει, έκαναν πάταγο με τον χορό τους, που σχεδόν ξεχάσαμε την ηλικία της. Σαν νεαρή γυναίκα αφέθηκε στον ρυθμό της μουσικής.

Όλα χρειάζονται δύναμη ψυχής και είναι τρανό παράδειγμα ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. ‘Αυτό είναι που κάνω. Με κρατάει ζωντανή,’ είπε.

Δείτε το βίντεο:

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους! (Video)

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους!

Γιαγιά καθαρίζει το σπίτι της και βρίσκει ένα λυχνάρι...

Η ρήση «να ‘σαν τα νιάτα δυο φορές», φαίνεται πως δεν… ακουμπάει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, τόσο η συμπαθέστατη κυρία όσο και ο «παθιασμένος» ηλικιωμένος κύριος, αποδεικνύουν πως αν το… λέει η καρδούλα σου κάνεις τα πάντα.

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Όπως για παράδειγμα το να χορεύεις τόσο τρελά και παθιασμένα που να γίνεις… viral σε όλο το ίντερνετ και να τρελαίνεις κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

live your life be free, they are awesome!

Posted by Jeremy de Koste on Saturday, December 2, 2017

Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει!

Έδωσε ψυχή και λεβεντιά, μας θύμισε πως γλεντάνε οι αυθεντικοί Έλληνες! Το βαρύ ζεϊμπέκικο κορίτσαρου στο "στην υγειά μας" με τις 1.000.000+ προβολές!

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Είναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη γιαγιά... τρία λεπτά μετά της συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Μια απίστευτη μεταμόρφωση θα δείτε παρακάτω με μια ταλαιπωρημένη από τα χρόνια γιαγιά! Η ίδια αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και αυτό θα την κάνει να νιώσει διαφορετικά! Αυτή η γιαγιά είχε να πάει χρόνια στο κομμωτήριο... η αλλαγή της προκαλεί σοκ! (Video)

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ηλικιωμένη αυτή γυναίκα αφήνετε στα έμπειρα χέρια μιας αισθητικού για να την κάνει να νιώσει υπέροχη και νέα ξανά! Το make up μπορεί να κάνει θαύματα και ειδικά σε στιλ Kιμ Καρντάσιαν!

Έτσι έγινε και με τη γιαγιά αυτή που όπως θα διαπιστώσετε τρια λεπτά αρκούν για να την μεταμορφώσουν σε μια πανέμορφη γυναίκα που αν περιποιηθεί τον εαυτό της δείχνει ξανά νέα και όμορφη! Κάποιοι μπορεί να την λογοκρίνουν γιατί σε αυτή την ηλικία θέλει να κάνει κάτι τέτοιο... αλλά στην ευτυχία και στην ψυχική υγεία δεν υπάρχουν όρια! 16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους! (Video)

Όταν κάποιος νιώθει καλά με την εμφάνιση του και τον εαυτό του είναι και καλύτερα γενικά και δεν νιώθει μειονεκτικά!

Δείτε εδώ το βίντεο που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share