Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή η γλυκιά γιαγιά 105 ετών βλέπει για πρώτη φορά τα τρισέγγονα της και αυτό που συμβαίνει είναι πολύ συγκινητικό!

Απίστευτο!

3 Δεκεμβρίου 2019 12:34
Αυτή η γλυκιά γιαγιά 105 ετών βλέπει για πρώτη φορά τα τρισέγγονα της και αυτό που συμβαίνει είναι πολύ συγκινητικό!

Αυτή η γλυκιά γιαγιά βλέπει για πρώτη φορά τα τρισέγγονα της και αυτό που συμβαίνει είναι πολύ συγκινητικό!

Σε όλους αρέσει να γιορτάζουν τα γενέθλια τους, αλλά όλοι επίσης συμφωνούμε ότι ορισμένα γενέθλια είναι πιο ξεχωριστά από άλλα, ειδικά εκείνα που σηματοδοτούν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας. Είναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη γιαγιά... τρία λεπτά μετά της συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Για παράδειγμα, τα 16α ή τα 18α γενέθλιά σας που σηματοδοτούν την ενηλικίωση, ή στα 30 και τα λοιπά. Μια οικογένεια, πήγε να γιορτάσει τα γενέθλια ενός ξεχωριστού ατόμου, που βρισκόταν σε μια πολύ ξεχωριστή ηλικία.

Η Αννιέ, στις 18 Ιανουαρίου έγινε 105 ετών και γιόρτασε με την οικογένεια της. Νιώθοντας υπερήφανη, η Αννιέ πήγε να κρατήσει την τρισέγγονη της, Ολίβια που ήταν μόλις μιας εβδομάδας.

Είναι πολύ σπάνιο, πέντε γενιές να παρευρίσκονται όλοι μαζί και να αναπολούν τα παλιά. Όσο για την Αννιέ, πόσο ενθουσιασμό πρέπει να ένιωσε, που είχε την τιμή να συναντήσει το μωρό της δισέγγονης της, τη μέρα που έφτασε στα 105.

Ο εορτασμός των γενεθλίων της, πραγματοποιήθηκε στο Γένεσις, στο Μπόβι. Η Αννιέ έχει ζήσει πολλές ιστορίες, σε μια εποχή που ο διαχωρισμός και η ανισότητα ήταν τρόπος ζωής, θυμάται στιγμές που μάζευε βαμβάκι και καλαμπόκι, όπως επίσης θυμάται να κουβαλάει το βαρύ φορτίο της φυλής της.

Γεννήθηκε στο Μεντιτεράνιαν του Μισιπή το 1914 και έχει δει πολλά, όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη γη. Ένα από αυτά ήταν η Αμερική, να καθοδηγείται από μαύρο Πρόεδρο, κάτι που πάντα πίστευε ότι θα είχε την τύχη να δει πριν πεθάνει.

Ίσως υπάρχει πραγματικά ελιξίριο για τη μακροζωία. Μέχρι να βρεθεί όμως, άνθρωποι σαν τη Μπέρι , θα μας δίνουν την ελπίδα, ότι ίσως κι εμείς μπορούμε να ζήσουμε αρκετά, ώστε να δούμε τον κόσμο να αλλάζει.

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους! (Video)

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους!

Γιαγιά καθαρίζει το σπίτι της και βρίσκει ένα λυχνάρι...

Η ρήση «να ‘σαν τα νιάτα δυο φορές», φαίνεται πως δεν… ακουμπάει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, τόσο η συμπαθέστατη κυρία όσο και ο «παθιασμένος» ηλικιωμένος κύριος, αποδεικνύουν πως αν το… λέει η καρδούλα σου κάνεις τα πάντα.

Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Όπως για παράδειγμα το να χορεύεις τόσο τρελά και παθιασμένα που να γίνεις… viral σε όλο το ίντερνετ και να τρελαίνεις κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

live your life be free, they are awesome!

Posted by Jeremy de Koste on Saturday, 2 December 2017

Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

undefined

Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει!

Έδωσε ψυχή και λεβεντιά, μας θύμισε πως γλεντάνε οι αυθεντικοί Έλληνες! Το βαρύ ζεϊμπέκικο κορίτσαρου στο "στην υγειά μας" με τις 1.000.000+ προβολές!

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, 9 July 2017

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share