Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Τα 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης - Κανείς δεν είχε ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε!

Απίθανο!

29 Μαΐου 2024 13:24
Τα 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης - Κανείς δεν είχε ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το να περιβάλλεται κανείς από την οικογένειά του την ημέρα του γάμου του, είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα. Το συναίσθημα αυτό, είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Στο βίντεο που ακολουθεί και έγινε viral, θα δούμε τα επτά αδέρφια μια νύφης, να της κάνουν το πιο όμορφο δώρο γάμου. Αυτό που της είχαν ετοιμάσει, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της.

Τα αδέρφια της, που ήταν σε ηλικίες από 15 έως και 46 ετών, την ώρα της δεξίωσης του γάμου εκτέλεσαν μια χορογραφία με τη βοήθεια μιας βρετανικής σχολής χορού. Με τη χορογραφία αυτή, ήθελαν να δείξουν στην αδερφή τους, ότι θα είναι για πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Στη χορογραφία, έπαιξαν πολλά τραγούδια όπως το «Thriller» του Michael Jackson και το «All The Single Ladies» της Beyonce. Η παράσταση που έδωσαν ήταν καταπληκτική και εντυπωσίασε τους πάντες. Ισχυρίζονται πως προετοιμάστηκαν για αυτή, κάνοντας μόνο έξι ώρες πρόβες. Η αδερφή τους, ξετρελάθηκε με τη χορογραφία και δάκρυσε από συγκίνηση.

Δείτε επίσης: Σε πιάνει μια αηδία: Αδέρφια από τον ίδιο πατέρα έχουν 2 παιδιά μαζί, αλλά δεν μπορούν να παντρευτούν

Δείτε την υπέροχη χορογραφία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share