Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Μερακλής παπάς «ρίχνει» το απόλυτο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει όλο το χωριό με τις κινήσεις του!

Έκανε χαμούλη!

10 Μαΐου 2023 08:01
Μερακλής παπάς «ρίχνει» το απόλυτο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει όλο το χωριό με τις κινήσεις του!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μεράκλωσε για τα καλά στο γλέντι μετά τη βάπτιση ο ιερέας και χόρεψε με πολύ κέφι το ζεϊμπέκικο «εδώ παπάς, εκεί παπάς».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το χορό του Ιερέα:

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά και όλα μας έχουν εντυπωσιάσει, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο της Σίας Κοσιώνη που άφησε τους πάντες άναυδους, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτός ο χορός είναι το καλύτερο μάθημα για όσους νομίζουν ότι χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο

Πολλοί έχουν, ενδεχομένως, την εντύπωση πως χορεύουν καλό ζεϊμπέκικο, καθώς πρόκειται για έναν προσωπικό τρόπο έκφρασης, αλλά και πάλι υπάρχει αντικειμενικότητα, με τον χορό αυτό να αποτελεί το καλύτερο μάθημα.

Το ζεϊμπέκικο είναι τρόπος έκφρασης της ψυχής και μονό αυτή πρέπει να χορεύει τα αισθήματα της. Αυτή υποδεικνύει, επί της ουσίας, το πώς θα το χορέψεις σωστά και οφείλεις να το νιώθεις, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να παραδίδει μάθημα χορού και… καρδιάς, όπως έκανε γυναίκα «φωτιά» που έριξε το διαδίκτυο.

Ο διάσημος χορευτής σηκώθηκε να χορέψει, στην παρέα του, τη «Συντέλεια του κόσμου», του Λευτέρη Μυτιληναίου, με τον ίδιο να μας αφήνει άφωνους με τις ικανότητές του, δείχνοντας το λόγο, που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του είδους του, κάνοντάς μας να… μη θέλουμε ο χορός του να τελειώσει ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή σπάει όλα τα κοντέρ στο Youtube με 44.000.000 προβολές!

Εδώ στο Athensmagazine.gr είστε λάτρεις των... ζεϊμπέκικων και το έχετε αποδείξει μέσα από τα... cliks σας, όπως και σε εκείνο με το ιστορικό χορό Έλληνα Πρωταθλητή!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας παρουσιάσουμε το νούμερο ένα ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ τις τελευταίες 5 μέρες!

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου στην επίσημη σελίδα του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε το νέο του τραγούδι "Αθήνα" και έγινε αμέσως viral! Μάλιστα έχει σημειώσει πάνω από 44.000.000 views με τον αγαπημένο τραγουδιστή εκτός από την φωνή του να μας δείχνει και το ταλέντο του στον χορό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού και το απίθανο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share