Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα "φωτιά" χορεύει ζεϊμπέκικο και "ρίχνει" το Youtube με τις 400.170 προβολές!

Ο λόγος για την...

27 Απριλίου 2020 14:11
Γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύει ζεϊμπέκικο και "ρίχνει" το Youtube με τις 400.170 προβολές.

Ο λόγος για την... Βίκυ Σταυροπούλου!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, πριν κάποια χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στον Alpha, και είχε χορέψει ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο, όπως είχε χορέψει και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όπως θα δείτε κι εσείς, καταχειροκροτήθηκε από όσους βρίσκοντας στο πάνελ. Δείτε το βίντεο:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που "γκρέμισε" το στούντιο

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νεαρής κοπέλας που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Το βαρβάτο γυναικείο ζεϊμπέκικο που "γονάτισε" το πλατό

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι μόνο αντρικός χορός, μιας και είναι ο χορός της ψυχής. Μέσα από το ζεϊμπέκικο μπορεί να εκφραστεί ο καθένας, όπως και αυτή η εκθαμβωτική γυναίκα που δίνει την ψυχή της πάνω στον χορό! Το βίντεο στο Youtube έχει 659.958 προβολές. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα μας αφήνει άναυδους με το ταλέντο της στο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ τη γυναίκα με το βαθύ ντεκολτέ που χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκορτήθηκε.

Όσο η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι της Χαρούλας Αλεξίου "όταν πίνει μια γυναίκα" η κοπέλα σηκώθηκε και τίμησε με το δικό της τρόπο και το μοναδικό χορό της ένα από τα κορυφαία γυναίκεια ζεϊμπέκικα που έχουν γραφτεί.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share