Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

75χρονος μερακλής παππούς χόρεψε ζεϊμπέκικο και "τρέλανε" τους πάντες

Τρομερός!

22 Ιουλίου 2022 07:41
75χρονος μερακλής παππούς χόρεψε ζεϊμπέκικο και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μερακλής παππούς της φωτογραφίας, χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε απ όλους, όσους βρίσκονται στον γάμο.

Μετά τον πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του, είδαμε έναν γλυκύτατο κύριο να χορεύει στον γάμο κάποιου αγαπημένου του προσώπου, ίσως της εγγονής του. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο άνθρωπος τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του, και "τρελαίνει" τους πάντες με τον χορό του.

Δείτε το βίντεο:

Original ζεϊμπέκικο: Πασίγνωστος Έλληνας χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες

Βρήκαμε στο Youtube το original ζεϊμπέκικο που έχει "ξετρελάνει" τους πάντες! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που χορεύει;

Ο λόγος για τον...Φώτη Μεταξόπουλο.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας χορευτής. Έχει διδάξει μαθήματα σε πολλούς Έλληνες και έχει "βάλει" το χέρι του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ανακαλύψαμε λοιπόν, τον ίδιο, να χορεύει το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Καλλιτεχνικό καφενείο" της ΕΡΤ. Δείτε τον:

Εκτός όμως, από το ζεϊμπέκικο του Φώτη Μεταξόπουλου, δείτε εδώ τον χορό που ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες, πριν από λίγα χρόνια.

Το "τρελό" ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού πάνω στα τραπέζια!

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακούς χορούς που γράφουν ιστορία. Έναν ακόμη τέτοιο χορό χάρισε γνωστός ηθοποιός και ξεσήκωσε τους πάντες.

Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη που μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει ο Δημήτρης Μπάσης το "Γεννήθηκες για την καταστροφή" γύρισε τα τραπέζια τούμπα και ξεκίνησε να χορεύει ένα "τρελό" ζεϊμπέκικο πάνω στο τραπέζι.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεσήκωσε όλο το πλατό και οι συνάδελφοι του τον έλουσαν με γαρύφαλλα.

Δείτε τον απολαυστικό χορό:

Ωστόσο, έναν ακόμη μοναδικό χορό μας χάρισε πρόσφατα ένας κορυφαίος μπασκετμπολίστας, δείτε εδώ το υπέροχο ζεϊμπέκικο του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share