Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λεβέντης πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του - Το βίντεο έχει χιλιάδες views

Θα ανατριχιάσετε...

7 Μαρτίου 2020 13:18
Λεβέντης πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του - Το βίντεο έχει χιλιάδες views
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να βλέπεις την κόρη σου στον γάμο της και να την καμαρώνεις είναι μια στιγμή συγκίνησης και περηφάνιας για όλους τους γονιούς. Αυτή την στιγμή τίμησε και ένας πατέρας με ένα ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία και χάρισε χιλιάδες προβολές με το παρακάτω βίντεο!

Είναι η σημαδιακή στιγμή που καταλαβαίνει ότι το παιδί του ανοίγει τα δικά του φτερά για να κάνει την δική του οικογένεια. Για χάρη της, ο πατέρας έριξε μια θρυλική ζεϊμπεκιά που συγκέντρωσε 37.339 προβολές!

Δείτε το βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τέτοια βίντεο, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει από τα γέλια.

Κορίτσαρος χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες - Το βίντεο έχει 1.000.000+ προβολές!

Παλιό αλλά καλό! Θυμάστε την Έρρικα Πρεζεράκου; Η όμορφη πρώην αθλήτρια στο παρελθόν έχει περάσει από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το ζεϊμπέκικο της! Ανδρικά και μη...

Η Έρρικα με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη με το βίντεο στο Youtube να ξεπερνάει σήμερα τις 1.000.000 προβολές! Φυσικά, την ώρα του χορού έγινε χαμός στο πλατό της εκπομπής, όπως είχε γίνει και με πρόσωπο της πολιτικής.

Δείτε το εντυπωσιακό χορευτικό στο Athensmagazine.gr:

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο με 5.000.000 προβολές! Την ώρα που χόρευε έγινε το... μοιραίο!

Όπως θα έχετε καταλάβει εδώ στο Athensmagazine.gr έχουμε μια αδυναμία στα βίντεο με ζεϊμπέκικα και αυτά γιατί με βάση τα νούμερα τα έχετε... λατρέψει, με εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου να ξεχωρίζει!

Σήμερα σας φέρνουμε στο φως το πιο ξεκαρδιστικός ζεϊμπέκικο του ελληνικού ίντερνετ! Τι συμβαίνει; Την ώρα που ένας... μερακλής άνδρας έχει έρθει στο "τσακίρ κέφι" δίπλα του τα πιάτα πέφτουν βροχή! Όμως μετά από λίγο συμβαίνει το μοιραίο! Ποιο ήταν αυτό;

Ένα από τα πιάτα τον βρίσκει στο κεφάλι και επικρατεί... πανικός! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο στo Athensmagazine.gr:

Plate Smash Headshot

Wait for it... 😂

Posted by LADbible on Thursday, April 27, 2017
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share